Левитер ООД
Верига магазини за ортопедични обувки и стелки orto's Служители: 24; Градове: София, Пловдив, Варна, Бургас; Година на основаване: 2010; Придобивки:  Ваучери за храна на стойност 60 лева месечно;    Безплатни обувки и стелки на стойност 600 лева годишно;    Допълнителни бонуси на шестмесечие;    Допълнителни почивни дни;  

Левитер ООД

За компанията

Благодарим за интереса към верига магазини за ортопедични стелки и обувки „orto's“. След 10 успешни години на пазара сме признати като най-познатото и предпочитано място България от всички, чиито стъпала имат специални потребности или са по цял ден на крак. 

Разполагаме с IStep - най-модерната апаратура за компютърна диагностика на стъпалото създавана някога. Обувките които предлагаме са на водещи компании от САЩ, Германия и Испания. Стелките Aetrex са №1 в САЩ от 1980-та година до днес и са най-предпочитаните стелки и в България.

Успехите ни са резултат колкото на превъзходните продукти които предлагаме, толкова и на екипът от сътрудници - продажби който изградихме. Работим професионално, компетентно и с лично отношение. Клиентите ни споделят, че преживяването от обслужването което предлагаме е несравнимо. Постоянно се усъвършенстваме във всичко което правим.

Стремим се и успяваме да създадем работна среда, в която водещи са откритостта, взаимното уважение, екипността и доброто настроение. Имаме нулево текучество. 

Контакти
Левитер ООД
ЕИК: 204188573
Искам да получавам известия за новите обяви от Левитер ООД по имейл. Email:  
Корпортивен профил на Левитер ООД в Jobs.bg. ©2020