ТАД ГРУП ЕООД
Интернет/Електронна търговия, Информационни технологии, Телекомуникации Градове: София;
ТАД ГРУП ЕООД
За компанията
Основната цел на нашите действия е да открием, анализираме, експлоатираме и намерим решение на налични уязвимости в информационните системи на нашите клиенти, както и да установим към какви хакерски измами са податливи вашите служители. Успехът ни в откриването и справянето с всякакви актуални хакерски атаки е резултат от изключително задълбочените ни познания и сериозен професионален интерес към настоящата киберситуация в глобален аспект.
 

Освен нужните експертни познания, специалистите на TAD GROUP имат и доказан опит при изпълнението на разнообразни задачи за защита на компютърни мрежи. Ние разбираме в дълбочина сериозността на киберриска, с който се сблъскват непрекъснато нашите клиенти, защото сме в течение на непрекъснато повишаващия се устойчив пейзаж от киберзаплахи през последните няколко години.

Нашият висококвалифициран и опитен екип провежда настъпателни операции в различни мрежи и системи, като предоставя ключови данни за сигурността на средата. Най-добрата защита в днешния киберсвят не е добрата атака, а страхотната такава!

TAD GROUP се ръководи от принципа на етичното хакерство. Ние работим с разрешение от нашите клиенти, а намеренията и действията ни са единствено с цел подобряване на киберсигурността им.
Кариера в компанията
Нашето вдъхновение са висококачествените услуги и продукти, които правят живота на клиентите ни по-добър. А реализацията на нашата визия и мисия постигаме чрез най-добрите професионалисти в своята област, с част от които сме стартирали още от създаването на компанията. С други – споделяме успехите от скоро, но всички заедно градим доброто име на компанията.

В случай, че искате да се присъедините към нас, моля разгледайте обявите в тази секция.
Контакти
Адрес: Este Offices
ул. Самоков 28А, офис 6.2
1000, София
Телефон: +359 2 4941234
 www.tad.group
 https://www.linkedin.com/company/tad-group/
 https://www.facebook.com/tadgroup
 https://twitter.com/tad_group
Искам да получавам известия за новите обяви от ТАД ГРУП ЕООД по имейл. Email:  
Всички обяви на ТАД ГРУП ЕООД
13.03.18 София
1 - 1 от 1
Корпортивен профил на ТАД ГРУП ЕООД в Jobs.bg. ©2018