ТАД ГРУП ЕООД
Информационни технологии, Правни и юридически услуги, Услуги Градове: София;

ТАД ГРУП ЕООД

За компанията
TAD GROUP е компания за киберсигурност, основана през 2014 г. в Ню Порт Бийч, Калифорния. Основна част от нашите клиенти са средни и големи бизнеси от разнородни индустрии, за които високите нива на сигурност на информацията и защита на данните са от изключителна важност. Нашите клиенти се разпростират от правителствения до частния сектор и включват компании, опериращи в различни сектори като банкиране, биотехнологии, здравеопазване и др.

Българският клон на TAD GROUP е основан през 2016 г. Ние сме първата компания в България, която специализира в предоставянето на глобални решения за киберсигурност и защита на информацията. От 2017 г. насам, първите на пазара услуги, свързани с Регламент (ЕС) 2016/679 (познат като GDPR) стават част от нашето портфолио за клиенти в Европа.  

Екипът ни в София се състои от експерти в областта на киберсигурността, някои от които дълго време са били част от правителствения сектор. Ние се водим от принципите на етичното хакерство и работим само след съгласието на нашите клиенти. Нашите услуги дават на клиентите ни възможността да разберат техните уязвимости преди да станат жертви на кибератака. Подписваме предварително споразумение за конфиденциалност, в съответствие с всички американски и европейски закони и регулаторни органи.

Предвид нарастващата нужда от нашите услуги и непрекъснатите атаки, на които са подложени различните пазари, обичаме да смятаме, че ние сме първата линия на защита, от която всяка компания трябва да се възползва, за да е наясно със своите уязвимости и да ги отстрани навреме, преди те да доведат до компрометиране на данните.

TAD GROUP има солиден опит в пенетрейшън тестовете и оценките на сигурността. Компанията се води от методологиите на OWASP, SANS, NIST и др.
Кариера в компанията
Нашето вдъхновение са висококачествените услуги и продукти, които правят живота на клиентите ни по-добър. А реализацията на нашата визия и мисия постигаме чрез най-добрите професионалисти в своята област, с част от които сме стартирали още от създаването на компанията. С други – споделяме успехите от скоро, но всички заедно градим доброто име на компанията.

В случай, че искате да се присъедините към нас, моля разгледайте обявите в тази секция.
Контакти
ТАД ГРУП ЕООД
ЕИК: 204221699
Адрес: Комплекс Есте
ул. Николай Хайтов 28А, офис 6.2
1000, София
Телефон: +359 2 4941234
 https://www.tadgroup.com
 https://www.linkedin.com/company/tadgroup/
 https://www.facebook.com/tadgroup
 https://twitter.com/tad_group
Контакт за връзка по въпроси, свързани с лични данни - ТАД ГРУП ЕООД
Искам да получавам известия за новите обяви от ТАД ГРУП ЕООД по имейл. Email:  
Корпортивен профил на ТАД ГРУП ЕООД в Jobs.bg. ©2019