ТАД ГРУП ЕООД
Информационни технологии, Правни и юридически услуги, Услуги Градове: София;
ТАД ГРУП ЕООД
За компанията
TAD GROUP е основана през 2016 г. като това поставя началото на една от първите български фирми, специализиращи в предлагането на решения за киберсигурност. Нашата дейност е изцяло насочена към осигуряване на качествена и надеждна защита на информацията. През 2016 г. са обособени първите, предлагани от компанията, услуги свързани с Регламент (ЕС) 2016/679 или по-известен под името GDPR.

Целта на нашите действия е да открием, анализираме, експлоатираме и предложим решения за налични уязвимости в информационни системи, както и актуализация на вътрешни правила за опазване на информация, съобразени с изискванията на GDPR.

Ръководим се от принципа на етичното хакерство и работим единствено с разрешение от нашите клиенти. Действията ни са провокирани от желанието да подобрим цялостната информационна сигурност и да осигурим възможност за нейното развитие.

Извършваме поредица от планирани тестове за оценка на сигурността, които включват симулация на реални кибератаки и преглед на възприетите от компанията принципи за обработка на информация.

TAD GROUP притежава сертификатите ISO 27001 и ISO 9001.
Кариера в компанията
Нашето вдъхновение са висококачествените услуги и продукти, които правят живота на клиентите ни по-добър. А реализацията на нашата визия и мисия постигаме чрез най-добрите професионалисти в своята област, с част от които сме стартирали още от създаването на компанията. С други – споделяме успехите от скоро, но всички заедно градим доброто име на компанията.

В случай, че искате да се присъедините към нас, моля разгледайте обявите в тази секция.
Контакти
ТАД ГРУП ЕООД
ЕИК: 204221699
Адрес: Este Offices
ул. Николай Хайтов 28А, офис 6.2
1000, София
Телефон: +359 2 4941234
Fax: +359 2 4941234
 https://www.tad.group
 https://www.linkedin.com/company/tad-group/
 https://www.facebook.com/tadgroup
 https://twitter.com/tad_group
Контакт за връзка по въпроси, свързани с лични данни - ТАД ГРУП ЕООД
Искам да получавам известия за новите обяви от ТАД ГРУП ЕООД по имейл. Email:  
Корпортивен профил на ТАД ГРУП ЕООД в Jobs.bg. ©2018