ТАД ГРУП ЕООД
Информационни технологии, Правни и юридически услуги, Услуги Градове: София;
ТАД ГРУП ЕООД
За компанията
TAD GROUP е компания за киберсигурност, oбслужваща компании в световен мащаб. Нашите клиенти са компании със среден и голям бизнес от различни индустрии за които високото ниво на информационна сигурност и защита на данните е от ключово значение. Борбата срещу потенциални кибер атаки, основавайки се на етични стандарти, е първата линия на защита в съвременната методология за противодействие на заплахите.

Българският клон на TAD GROUP, основан през 2016 г. и е първата компания в България, специализирана в предоставянето на глобални решения за киберсигурност и защита на информацията. През 2017 г. първите услуги, свързани с Регламент (ЕС) 2016/679 (или по-добре известен като GDPR) станаха част от това, което предлагаме като допълнителни услуги за нашите европейски клонове.

Нашия офис в София се състоят от експерти по киберсигурност, някои от които са били част от правителствения сектор в продължение на дълго време. Ръководим се от принципа на етичното хакерство и работим единствено с разрешение от нашите клиенти. Услугите ни помагат на нашите клиенти да разберат своите уязвимости преди да бъдат обект на атака. Подписваме предварително споразумение за конфиденциалност с всички клиенти с цел гарантиране опазването на информацията до която придобием достъп.

Предвид нарастващата нужда от нашите услуги и непрекъснатите атаки на които са подложени различните пазари, обичаме да смятаме, че ние сме първата линия на защита от която всяка компания трябва да се възползва, за да открие своите уязвимости и да ги отстрани преди те да доведат до компроментиране на данните.
Кариера в компанията
Нашето вдъхновение са висококачествените услуги и продукти, които правят живота на клиентите ни по-добър. А реализацията на нашата визия и мисия постигаме чрез най-добрите професионалисти в своята област, с част от които сме стартирали още от създаването на компанията. С други – споделяме успехите от скоро, но всички заедно градим доброто име на компанията.

В случай, че искате да се присъедините към нас, моля разгледайте обявите в тази секция.
Контакти
ТАД ГРУП ЕООД
ЕИК: 204221699
Адрес: Комплекс Есте
ул. Николай Хайтов 28А, офис 6.2
1000, София
Телефон: +359 2 4941234
 https://www.tadgroup.com
 https://www.linkedin.com/company/tadgroup/
 https://www.facebook.com/tadgroup
 https://twitter.com/tad_group
Контакт за връзка по въпроси, свързани с лични данни - ТАД ГРУП ЕООД
Искам да получавам известия за новите обяви от ТАД ГРУП ЕООД по имейл. Email:  
Всички обяви на ТАД ГРУП ЕООД
09.01.19 София
09.01.19
 Web Developer
София
1 - 2 от 2
Корпортивен профил на ТАД ГРУП ЕООД в Jobs.bg. ©2019