Ондулин строителни материали ЕООД
Архитектура и строителство, Търговия


Ондулин строителни материали ЕООД
За компанията
ОНДУЛИН ГРУП създава, произвежда и предлага на пазара леки покривни материали, подпокривни фолиа, хидроизолационни мембрани, звукоизолационни материали, както и прозрачни и слетлопропускащи материали. ОНДУЛИН ГРУП е на първо място в света по производство и продажба на битумизирани, вълнообразни, покривни листове. В това направление, също така, е и на първо място от европейските производители, с 75 % пазарен дял. ОНДУЛИН ГРУП е на първо място сред френските производители на прозрачни покривни панели.
За повече от шестдесет години, ОНДУЛИН ГРУП използва качествата на битума, за да предлага на професионалистите в строителството висококачествени покривни и хидроизолационни материали, лесни за монтаж и надеждни във времето.
Материалите на ОНДУЛИН бяха представени на българския пазар на Есенния панаир в Пловдив през 1992 г. ОНДУЛИН СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ ЕООД е регистрирано през 1993 г. като търговски офис за България на международната производствено – търговска групировка ОНДУЛИН ГРУП. България е четвъртата страна от Източна Европа, където ОНДУЛИН открива свое представителство. За изминалите години ОНДУЛИН СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ ЕООД успя да създаде и развие пазар за своите материали, голяма част от които представляваха принципна новост и не бяха познати до този момент в България.
С развитието на търговската мрежа ОНДУЛИН СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ ЕООД се приближава към целта: да доставя материалите на ОНДУЛИН ГРУП максимално близо до своите клиенти и да им предложи възможно най-доброто обслужване.
Контакти
Адрес: гр. Пловдив, ул. "Антим І" № 45
Телефон: 032/ 633 490
Fax: 032/ 633 669
 www.onduline-bg.com
Искам да получавам известия за новите обяви от Ондулин строителни материали ЕООД по имейл. Email:  
Корпортивен профил на Ондулин строителни материали ЕООД в Jobs.bg. ©2018