МЕГАХИМ АД
Химия, горива и минно дело, Производство, Търговия


МЕГАХИМ АД

За компанията

Мегахим АД е един от водещите производители на лаково-бояджийски материали в България, чийто продукти са получили признание на българския и европейските пазари. Компанията е основана през 1996 год. и е 100% българска собственост. Мегахим АД предлага широка гама продукти под Търговски марки Dekorator, Aquis, Xpert, Praktika. Водещите фирмени принципи, както в производствения процес, така и във взаимоотношенията с партньорите са: иновативност, ефективност, удовлетвореност.

Компанията притежава сертификати за системи за управление съгласно изискванията на стандарти:  ISO 9001- управление на качество, ISO 14001- управление на околна среда ,OHSAS 18001 за здравословни и безопасни условия на труд.Фирмата е член в международната инициатива Responsible Care ( Отговорност и грижа )

Кариера в компанията
Фирмата предлага работа в динамична среда,позволяваща изграждане на професионални качества и компетентност под ръководството на специалисти с дългогодишен опит в областта на производството и търговията с лаково-бояджийски материали.
Контакти
МЕГАХИМ АД
ЕИК: 117002804
Адрес: бул. ЛИПНИК №123 обл.РУСЕ, гр.РУСЕ 7013
Телефон: 082/817721
 http://www.megachim.com
Искам да получавам известия за новите обяви от МЕГАХИМ АД по имейл. Email:  
Корпортивен профил на МЕГАХИМ АД в Jobs.bg. ©2019