Dunapack Rodina AD
Производство на велпапе и опаковки от велпапе, с многоцветен печат и без печат. Служители: 220; Градове: Пловдив; Година на основаване: 1962; Придобивки:  Ваучери за храна;    Месечен/годишен бонус;    Допълнителни дни годишен отпуск;    Безплатни обучения/курсове;    Допълнителни дни годишен отпуск за стаж в компанията;    Застраховка живот и временна загуба на работоспособност;    Паркинг;    Партита и тиймбилдинг;    Бонус "Препоръчан служител";    Ваучери за служители - родители на ученици;  

Dunapack Rodina AD

Видео профил
 
От Видео профила ще научите за компанията и компанията като място за работа. Видео профилът е заснет от Jobs.bg и е част от проекта "Компаниите в България".
За компанията

ДУНАПАК-РОДИНА АД е водещ производител на вълнообразен картон и опаковки.

Ние предлагаме качествени и иновативни решения. В производството си използваме последно поколение технологии и влагаме изцяло рециклируеми и биоразградими материали.

„Дунапак-Родина” АД е правоприемник на Завода за хартия и амбалаж „Родина“, който е създаден през 1962 г. До 90-те години на миналия век е най-голямото предприятие за велпапе и опаковки на Балканския полуостров.

След период на приватизация и структурни промени, през 2002 г. Компанията става част от австрийският PRINZHORN HOLDING и се преименува на „Дунапак-Родина“ АД.

В началото на 2003 г. започва възраждането, възстановяването и преструктурирането на „Дунапак-Родина” АД, по най-съвременни стандарти за производство в Европа, отчитайки спецификите на българския пазар.

Днес Компанията е утвърден и надежден бизнес партньор в България, осигуряващ висококачествени и ефективни решения за опаковане.

Холдингът притежава седем фабрики за производство на хартия и 20 фабрики за производство на опаковки в Германия, Австрия, Полша, Унгария, Румъния, Украйна, Хърватска, Гърция, Турция  и  България. В компаниите на групата в момента работят над 7000 души, а в „Дунапак-Родина” АД са ангажирани над 220 специалисти.

Визия

Влагаме страст в обслужването на нашите клиенти с най-добрите решения за рециклиране, хартия и опаковки.

 
Мисия

Ние предоставяме иновативни и конкурентни решения за опаковане за нашите клиенти.

 
Основни ценности на Групата:

За нас креативността и иновациите са основна ценност.
Радваме се да допринасяме за успеха на нашите клиенти.
Нашите силни страни са ентусиазъм, гъвкавост и предприемачество.
Ние насърчаваме устойчивото развитие на нашите служители.
Ние печелим от и допринасяме за интернационалното многообразие на нашата Група.
Успехът ни е основан на отлично познаване на пазара и технологична експертиза.
Ние се отнасяме с уважение един към друг и към околната среда.

Адрес за контакти:

гр. Пловдив 4003
бул. „Марица” № 97
отдел „Човешки ресурси”
Тел: (032) 904 515/519/503


Кариера в компанията

В ДУНАПАК-РОДИНА АД работят над 220 човека.

Зад всеки един нов спечелен клиент и зад всяко едно успешно решение стоят нашите креативни служители - с високи професионални знания и нестандартно мислене, които развиват своя потенциал непрестанно и допринасят за успеха на клиентите и компанията ни.

“Дунапак-Родина” подкрепя стремежа на служителите да се развиват в професионален и личен план, като осигурява възможности за обучение  в съответствие с фирмените цели и потребностите на самите служители.

Ежегодно в компанията приемаме младежи, на които даваме възможност да направят първите стъпки в професионалното си развитие, като част от стажантската ни програма "Дай старт на своята кариера".

Ако прочетеното дотук Ви допада и искате да станете част от екипа на „Дунапак-Родина“ АД, можете да изпратите автобиография.

 
Контакти
Dunapack Rodina AD
ЕИК: 115010325
Адрес: Пловдив 4003
бул. Марица 97
Телефон: (032) 904 515/503
Fax: (032) 904 390
 www.dunapack.bg
Искам да получавам известия за новите обяви от Dunapack Rodina AD по имейл. Email:  
Всички обяви на Dunapack Rodina AD
05.09.19
 Sales Representative
Пловдив
05.09.19 Пловдив; Заплата 1000 BGN (Бруто)
1 - 2 от 2
Корпортивен профил на Dunapack Rodina AD в Jobs.bg. ©2019