Dunapack Rodina AD
Производство на велпапе и опаковки от велпапе, с многоцветен печат и без печат. Служители: 220; Градове: Пловдив; Година на основаване: 1962; Придобивки:  Ваучери за храна;    Месечен/годишен бонус;    Допълнителни дни годишен отпуск;    Безплатни обучения/курсове;    Допълнителни дни годишен отпуск за стаж в компанията;    Застраховка живот и временна загуба на работоспособност;    Паркинг;    Партита и тиймбилдинг;    Бонус "Препоръчан служител";    Ваучери за служители - родители на ученици;    Карти за отстъпки за продукти и услуги от компании-партньори;  

Dunapack Rodina AD

Видео профил
 
От Видео профила ще научите за компанията и компанията като място за работа. Видео профилът е заснет от Jobs.bg и е част от проекта "Компаниите в България".
За компанията

"Дунапак Родина" АД е част от Dunapack Packaging Division, от Принцхорн Груп, производител на хартия, велпапе и опаковки от велпапе в Централна и Източна Европа. 

* Групата Prinzhorn
Dunapack Packaging Division, със своите 24 завода за велпапе и опаковки, разположени в 11 страни, е част от австрийската Prinzhorn Group. С 9,800 служители в 16 страни, групата се нарежда сред европейските пазарни лидери в индустрията за опаковане, хартия и рециклиране.
С годишен оборот от 1,9 милиарда евро, семейно-управляваната група Prinzhorn е на трето място в Европа и е структурирана в три подразделения: Dunapack Packaging (решения за опаковки от велпапе), Hamburger Containerboard (производство на рециклирана хартия) и Hamburger Recycling (събиране и търговия с вторични суровини).

Dunapack Packaging Plovdiv
е правоприемник на Завода за хартия и амбалаж „Родина“, който е създаден през 1962 г. До 90-те години на миналия век е най-голямото предприятие за велпапе и опаковки на Балканския полуостров.

След период на приватизация и структурни промени, през 2002 г. Компанията става част от австрийският PRINZHORN HOLDING.

В началото на 2003 г. започва възраждането, възстановяването и преструктурирането на Компанията, по най-съвременни стандарти за производство в Европа, отчитайки спецификите на българския пазар.

Днес Dunapack Packaging Plovdiv е утвърден и надежден бизнес партньор в България, осигуряващ висококачествени и ефективни решения за опаковане.
Визия

Влагаме страст в обслужването на нашите клиенти с най-добрите решения за рециклиране, хартия и опаковки.
Мисия
Ние предоставяме иновативни и конкурентни решения за опаковане за нашите клиенти.
Основни ценности на Групата:
За нас креативността и иновациите са основна ценност.
Радваме се да допринасяме за успеха на нашите клиенти.
Нашите силни страни са ентусиазъм, гъвкавост и предприемачество.
Ние насърчаваме устойчивото развитие на нашите служители.
Ние печелим от и допринасяме за интернационалното многообразие на нашата Група.
Успехът ни е основан на отлично познаване на пазара и технологична експертиза.
Ние се отнасяме с уважение един към друг и към околната среда.
Кариера
Ние вярваме, че хората са ключа за успеха на компанията ни.
 Зад всеки спечелен нов клиент и зад всяко успешно решение стоят креативни и мотивирани служители с творческо и нестандартно мислене, които развиват своя потенциал чрез възложените им отговорности.
Компанията осигурява професионално обучение в съответствие с фирмените цели и потребностите на служителите.
Политиката за възнаграждение се основава на фирмени правила за стимулиране, като ключовите фактори включват отговорност, опит и принос към постиженията на компанията.
Ако нашата философия Ви допада и искате да станете част от екипа на Dunapack Packaging Plovdiv, можете да изпратите автобиография на имейл hr.plovdiv(at)dunapack-packaging.com.


гр. Пловдив 4003
бул. „Марица” № 97
отдел „Човешки ресурси”
Тел: (032) 904 515/519/503


Кариера в компанията

В ДУНАПАК-РОДИНА АД работят над 220 човека.

Зад всеки един нов спечелен клиент и зад всяко едно успешно решение стоят нашите креативни служители - с високи професионални знания и нестандартно мислене, които развиват своя потенциал непрестанно и допринасят за успеха на клиентите и компанията ни.

“Дунапак-Родина” подкрепя стремежа на служителите да се развиват в професионален и личен план, като осигурява възможности за обучение  в съответствие с фирмените цели и потребностите на самите служители.

Ежегодно в компанията приемаме младежи, на които даваме възможност да направят първите стъпки в професионалното си развитие, като част от стажантската ни програма "Дай старт на своята кариера".

Ако прочетеното дотук Ви допада и искате да станете част от екипа на „Дунапак-Родина“ АД, можете да изпратите автобиография.

 
Контакти
Dunapack Rodina AD
ЕИК: 115010325
Адрес: Пловдив 4003
бул. Марица 97
Телефон: (032) 904 515/503
Fax: (032) 904 390
 https://www.dunapack-packaging.com/bg/bg/kariera/
Искам да получавам известия за новите обяви от Dunapack Rodina AD по имейл. Email:  
Всички обяви на Dunapack Rodina AD
16.10.20 Пловдив; Заплата от 1000 до 1500 BGN (Нето)
16.10.20 Пловдив
16.10.20
 Механик
Пловдив
1 - 3 от 3
Корпортивен профил на Dunapack Rodina AD в Jobs.bg. ©2020