ГудМилс България ЕООД
Производство и продажба на брашна и субпродукти. Служители: 101; Градове: София; Година на основаване: 1986; Придобивки:  Възможност за обучения и развитие;    Карта за спорт;    Допълнително здравно осигуряване;    Ваучери за храна;    Осигурено изхранване;  


ГудМилс България ЕООД

За компанията
GoodMills България EООД е една от най-големите и модерни мелници на Балканския полуостров. Мелницата започва да функционира през 1986 година. През април 2000 година групата от фирми Лулис придобива контролния пакет акции от предприятието. От този момент непрекъснато се извършват нововъведения и подобрения, реконструкции и модернизации на машините. През май 2009 година австрийското дружество LLI Euromills придобива 100% от капитала на дружеството. През 2012 година едноличният собственик на капитала се преименува на GoodMills Group.

Мелницата е разположена на площ от 50 000 кв. м., само на 2 км. от центъра на София. Технологията и оборудването са изцяло на швейцарската фирма „Бюлер”. Комплексът се състои от три независими линии за смилане с обща производителност 750 тона зърно на денонощие, бетонов силоз за зърно с вместимост 40 000 тона, бетонов силоз за млевни продукти с вместимост 11 000 тона и склад за готови продукти от 4 000 кв.м. Дружеството разполага с развита инфраструктура, включваща всички необходими за дейността помощни съоръжения и сгради. Изградени са над 1 000 м. асфалтирани пътища и 1 400 м. собствени ж. п. коловози. GoodMills България EООД притежава един локомотив. Пряка железопътна връзка свързва предприятието с Лом, Русе, Варна и Бургас и други градове в страната и чужбина.

Предприятието има своя модерно оборудвана лаборатория, в която се окачествяват приеманото зърно, произвежданите млевни продукти и готовите брашна. Това дава възможност GoodMills България EООД да предлага на пазара продукти с гарантирано високо качество.

Много важен сектор за дейността на фирмата е връзката с клиентите. С тази цел е изграден отдел "Техническа поддръжка на клиентите". В него работят екип технолози, които подпомагат клиентите както в технологичен аспект, така и в решаването на възникнали при тях въпроси в сферата на хлебопроизводството и сладкарската промишленост.

GoodMills България притежава и произвежда марките София Мел и GoodMills Professional.
Кариера в компанията
В GoodMills България работят висококвалифицирани и добре обучени специалисти. Компанията предлага допълнително обучение и развитие на персонала на различни нива. Ако сте мотивиран, отдаден на професията си и отговорен специалист, вие може да бъдете част от семейството на GoodMills България!
GoodMills България е отличена с първо място от Конкурса на АОН Хюит България за "Най-добър работодател за 2016 г." в категорията "Малки компании". 
Контакти
ГудМилс България ЕООД
ЕИК: 203648723
Адрес: гр. София, пк 1510,
ул. Павлина Унуфриева №4
Телефон: 02/ 8132 701
 goodmills.bg
 www.linkedin.com/company/goodmills-bulgaria/
Искам да получавам известия за новите обяви от ГудМилс България ЕООД по имейл. Email:  
Всички обяви на ГудМилс България ЕООД
14.05.20 София, Стаж
14.05.20 София, Стаж
13.05.20 София, Стаж
1 - 3 от 3
Корпортивен профил на ГудМилс България ЕООД в Jobs.bg. ©2020