КАЛИВАН СИМЕОНОВИ ЕООД
НЕДВИЖИМИ ИМОТИ Служители в България: 10; Градове в България: София; В България от: 2016; Служители глобално: 100; Година на основаване: 2000; Придобивки:  слжебен телефон;    карта за градски транспорт;    допълнителен годишен отпуск;   Технологии: Информационна система за обработка на данни за недвижими имоти; собствен сайт;

КАЛИВАН СИМЕОНОВИ ЕООД

За компанията
За компанията

АКТИВ БГ ДОМ и БИЗНЕС е агенция за недвижими имоти, която ползва най- добрите практики в бранша, а брокерите на компанията са готови да отговорят на очакванията на клиентите в областта на покупко- продажбите и наемите на недвижими имоти, вкл. и тяхното управление. 

СИЛАТА НА ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

Екипът на агенцията включва брокери с доказана експертиза в областа на недвижимите имоти, финансирането на проекти, вкл. в правото и рекламата.

БИЗНЕС МОДЕЛ

Системата на работа дава възможност на брокерите да изградят индивидуален план на работа, подчинен на основната цела- повече сделки, повече клиенти, повече рефенции, високо качество на услугите!
Всеки един от брокерите има възможност да вгради своя си бизнес в рамките на агенцията, да използва свободно създадените ресурски условия в своя полза, която е и общата полза- много сделки, висок личен доход!!!

ОБУЧЕНИЯ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ

Обученията са ключови за успеха ни! Агенцията работи с едни от най- добрите трейнъри и доказани на пазара успешни брокери, които изготвят програма за обучение и реализират множество тематични дискусии по различни  теми, свързани с ежедневната необходимост на брокерите за повишават своята експертиза и подобряват своята практика!

МАРКЕТИНГ И РЕКЛАМА

Маркетинг в подкрепа на бизнеса- дългосрочно и мащабно.

ТЕХНОЛОГИИТЕ

Ние разполагаме с информационни технологии, които ни дават предимството да работим обемно- повече клиенти и бързо- без загуба на време.

ЦЕЛТА НИ Е: ПОВЕЧЕ ДОВОЛНИ КЛИЕНТИ!

АКТИВ БГ ДОМ и БИЗНЕС се гради на амбицита и личната мотивация и лидерство на всеки един брокер от екипа, подкрепен от системите, ресурсите и инструментите, с които разполага агенцията.

Препоръчваме Ви да обмислите възможностите, които ще имате, когато комбинирате Вашите силни страни с възможността да реализирате Ваш собствен бизнес в рамките на агенцията ни.

Кариера в компанията
АКТИВ БГ ДОМ и БИЗНЕС се гради на амбицита и личната мотивация и лидерство на всеки един брокер от екипа, подкрепен от системите, ресурсите и инструментите, които Ви предоставя агенцията. Препоръчваме Ви да обмислите възможностите, които ще имате, когато комбинирате Вашите силни страни с наличните ресурси на агенцията.

Всеки брокер в АКТИВ БГ ДОМ и БИЗНЕС може да създаде свой екип в рамките на агенцията. Да формира личен клиентски портфейл, както и да организира и разпределя ресурсите така, че да реализира възможно най- големи лични и екипни резултати.

Ако Вие сте амбициозна личност,
ако имате вътрешната мотивация да бъдете добър и успешен брокер/ агент,
ако имате за цел да повишите своите доходи, то
СТАНЕТЕ ЧАСТ ОТ ЕКИПА НА АКТИВ БГ ДОМ и БИЗНЕС!!!
Контакти
КАЛИВАН СИМЕОНОВИ ЕООД
ЕИК: 203971468
Адрес: София,
бул. Мария- Луиза № 9-11
БИЗНЕС ЦЕНТЪР СОФИЯ 2000
/ срещу ЦУМ/
Телефон: 0897888019
Искам да получавам известия за новите обяви от КАЛИВАН СИМЕОНОВИ ЕООД по имейл. Email:  
Корпортивен профил на КАЛИВАН СИМЕОНОВИ ЕООД в Jobs.bg. ©2020