ГОПЕТ ТРАНС ЕООД
Основните направления в бизнеса ни са: сухопътен транспорт, интермодални решения, складиране и логистика. Нашата цел до 2020 г., е да разширим обхвата на нашите услуги като покритие, интегриране на нови транспортни форми и оптимизиране на операциите. Служители в България: 250; Градове в България: София; В България от: 1995; Служители глобално: 400; Държави/градове извън България: Румъния, Полша, Гърция, Испания; Година на основаване: 1995; Придобивки:  организиран фирмен транспорт;    храна;    преференции за служители на Компанията в различни търговски вериги;  

ГОПЕТ ТРАНС ЕООД

Видео профил
 
От Видео профила ще научите за компанията и компанията като място за работа. Видео профилът е заснет от Jobs.bg и е част от проекта "Компаниите в България".
За компанията
Гопет Транс е Компания с над 20 годишна история,  изцяло отдадена на идеята да допринася за развитието на бизнеса на своите клиенти. Това, което се цени най-много в нашия екип, са дългосрочните партньорства за създаването на устойчив бизнес, положителните взаимодействия, откритата комуникация и взаимен растеж.

Основните направления в бизнеса ни са сухопътен транспорт, интермодални решения, складиране и логистика.

Нашите екипи са изградени от хора с различни биографии, инициативни личности с положителна нагласа, свързани чрез взаимна подкрепа, екипно отношение и следващи общи принципи.
Контакти
ГОПЕТ ТРАНС ЕООД
ЕИК: 831689341
Адрес: София, с.Казичене, п.к. 1532, ул. Вега 7
Телефон: 958 15 15
 www.gopettrans.com
Искам да получавам известия за новите обяви от ГОПЕТ ТРАНС ЕООД по имейл. Email:  
Корпортивен профил на ГОПЕТ ТРАНС ЕООД в Jobs.bg. ©2020