ГОПЕТ ТРАНС ЕООД
Основните направления в бизнеса ни са: сухопътен транспорт, морска и въздушна спедиция, интермодални решения, складиране и логистика. Компанията oпepиpa нa 6 пaзapa, имa нaд 5 xиляди ĸлиeнтa и пpидвижвa гoдишнo нaд 120 xиляди пpaтĸи. Служители в България: 250; Градове в България: София, Добрич; В България от: 1995; Служители глобално: 400; Държави/градове извън България: Румъния, Полша, Гърция, Испания, Турция; Година на основаване: 1995; Придобивки:  организиран фирмен транспорт;    карта за градски транспорт;    храна;    безплатни напитки;    фитнес и тенис на маса в сградата на Компанията;    стая за почивка с библиотека и плейстейшън;    преференции за служители на Компанията в различни търговски вериги;  

ГОПЕТ ТРАНС ЕООД

Видео профил
 
От Видео профила ще научите за компанията и компанията като място за работа. Видео профилът е заснет от Jobs.bg и е част от проекта "Компаниите в България".
За компанията
Основана през 1995 г. в София, с философия фокусирана върху изграждането на устойчив бизнес чрез дългосрочни партньорства с подизпълнители, водещи до взаимен растеж и развитие. Горди сме, че имаме доверието на многобройните ни клиенти и партньори на източноевропейския логистичен пазар. Богатият ни опит в спедицията и логистиката и ясният фокус и ангажираност към зелената логистика са нашата добавената стойност. 

Регионалното ни присъствие обхваща офиси в Румъния, Полша, Гърция и Турция, което ни позволява да станем надежден доставчик на пълен спектър от логистични услуги за зоната от Централна и Източна Европа за нашите местни, регионални и мултинационални клиенти с общоевропейски пазари. 

Услугите ни покриват нуждите на широк спектър от индустрии - от тежката промишленост, електроника, мебели до търговията на дребно, бързооборотните стоки и фармацията. Следваме високи стандарти и се стремим да предоставяме качествени услуги по всяко време. Стратегията ни 2025 включва трансформирането на нашата организация в оперативна среда и среда за вземане на решения в реално време, готова да се справи с всички предизвикателства на глобалните пазари, променяща се икономическа среда и нови очаквания и нужди на клиентите. Нашите приоритети включват консолидация и развитие на ИТ възможности, по-нататъшно развитие на услугите, интегриране на екологични логистични решения (железопътен транспорт) и глобален обхват чрез морски и въздушни товарни услуги.
Кариера в компанията
В Централният ни офис в София работят 250 служители. Средната възраст в компанията е 35 години.  Над 75 % от тях са ангажирани в Компанията повече от 5 години. Голяма част  от колегите ни нямат предишен опит в сферата на спедицията или са завършили образование с различна насоченост.  Всички те обаче си приличат по това, че имат своя вътрешен двигател към постигане на цели, умеят да комуникират, да работят в динамична среда, проактивни са в процеса на работа и приемат нови предизвикателства. Това са и основните елементи, което търсим в нашите кандидати в процеса на подбор.
В процесът на подбор балансираме между наемане на хора с опит и такива, които търсят старт в кариерата си. Важно е нашите бъдещи колеги да ползват на работно ниво английски език, да имат добра компютърна грамотност и да имат желание за развитие. Ние имаме опита и готовността на работим заедно за надграждане на техните компетенции чрез вътрешната ни обучителна програма – Гопет Академи и чрез включване в различни обучения водени от специалисти извън компанията.
Всяка година Гопет реализира своята традиционна лятна стажантска програма. Тя е с продължителност 3 месеца и най-добрите и мотивиране имат възможността да продължат реализацията си в Компанията.
Ние ценим и подкрепяме хора, които имат визия, които ни вдъхновяват с усърдната си работа, страст и лоялност. Реализирането на възможностите чрез потенциала на хората е това, което ни прави развиващи се, стабилни и успешни. В рамките на Компанията колегите могат да се развиват както по хоризонтала, така и йерархично. Предоставяме и възможности за реализация в другите ни локации извън страната. Вътрешните номинации са  обичайна практика при заемането на мениджърските позиции.
Контакти
ГОПЕТ ТРАНС ЕООД
ЕИК: 831689341
Адрес: София, с.Казичене, п.к. 1532, ул. Вега 7
Телефон: 958 15 15
 www.gopettrans.com
Искам да получавам известия за новите обяви от ГОПЕТ ТРАНС ЕООД по имейл. Email:  
Всички обяви на ГОПЕТ ТРАНС ЕООД
10.07.20 София
03.07.20 София
1 - 2 от 2
Корпортивен профил на ГОПЕТ ТРАНС ЕООД в Jobs.bg. ©2020