ОНЛАЙН ДИРЕКТ ЕООД
Интернет/Електронна търговия, Информационни технологии, Телекомуникации


ОНЛАЙН ДИРЕКТ ЕООД

За компанията

 През 2003 година, група млади и амбициозни IT специалисти поставиха основата на нашата фирма.
 Изказваме благодарност на първите 100 абоната, които преди години повярваха в нас и се довериха на нашите услуги.
 Благодарение на гъвкавата политика, следвана през годините и балансираните цели, нашето семейство се разраства непрекъснато. Днес, повече от 12 000 души в София ползват достъп до интернет, цифрова телевизия и видеонаблюдение през нашата мрежа.
 Отговорността към възложените ни поръчки, старанието и професионализма на нашите служители, отношението към клиента, перфектната поддръжка и постоянното развитие на нашите IP-базирани услуги, изведоха Онлайн Директ на едно от водещите места в бранша. Жаждата за иновиране и постоянните инвестиции в нови технологии, доведоха до изграждане на високоскоростна среда. Базирана на множество оптично свързани звена, мрежата позволява пренос на данни на големи разстояния, без забавяне и опасност от загуба. Оптичната опорна мрежа обхваща над 40% от територията на София, използвайки единствено подземни трасета. Това гарантира безпрепятствен достъп до интернет, независимо от метеорологичните условия.
 Екипът на Онлайн Директ наброява повече от 100 квалифицирани специалисти, които денонощно следят чрез собствена система за мониторинг качеството на предоставяните услуги. Разполагаме с денонощен Call-център (24 х 7 х 365) и екип от техници, гарантиращи бърза реакция и ефективна поддръжка.
На разположение на нашите клиенти са 9 офиса, съобразени с районите на покритие. Компетентни служители ще отговорят на всяко запитване, като ви насочат към най-изгодната за вас услуга. За да спестим вашето време, сме предвидили различни възможности за плащане на услугите - ePay, B-Pay, EasyPay, Банков превод и др.
 Нашата цел е да се превърнем в пълноценен базиран на IP услуги интернет оператор. Ние развиваме и усъвършенстваме настоящите услуги и ви предлагаме многообразие от IP-базирани решения за търговски и жилищни обекти, интернет през оптична мрежа и симетрична свързаност

Контакти
ОНЛАЙН ДИРЕКТ ЕООД
ЕИК: 131162001
Адрес: София, ул. "Индустриална" 11
Телефон: 02/
 www.onlinedirect.bg
Искам да получавам известия за новите обяви от ОНЛАЙН ДИРЕКТ ЕООД по имейл. Email:  
Всички обяви на ОНЛАЙН ДИРЕКТ ЕООД
12.08.20 София
12.08.20 София
05.08.20 София
1 - 3 от 3
Корпортивен профил на ОНЛАЙН ДИРЕКТ ЕООД в Jobs.bg. ©2020