BTR BULGARIA EOOD
Транспорт Служители в България: 60; Градове в България: София; В България от: 2015; Служители глобално: 90; Държави/градове извън България: New Ross, Wexford, Ireland; Година на основаване: 1989; Придобивки:  Безплатна храна в офиса;    Безплатни напитки в офиса;    Месечен/годишен бонус;    Безплатни обучения/курсове;    Допълнителни дни годишен отпуск;  


BTR BULGARIA EOOD

За компанията
БТР БЪЛГАРИЯ ЕООД e част от ирландската компания Breen International Logistics, занимаваща се с автомобилен транспорт в Европа.

Компанията стартирa дейнотта си през далечната 1989 г. като семеен бизнес с един камион. По настоящем, компанията притежава над 50 композиции DAF 105 Евро 5 и Евро 6 с ремаркета, опериращи изцяло на територията на Европа.

Цел на компанията е предлагане на нов вид автомобилни превози - такива, при които клиентите са доволни, а доставките навременни. Това се постига единствено чрез мотивиран персонал, коректно отношение и оперативен мениджмънт.
Кариера в компанията
Към момента, БТР БЪЛГАРИЯ ЕООД е компания, търсеща международни шофьори. Това е наложително, тъй като компанията тепърва навлиза на пазара в България, а транспортния флот вече е наличен.

За напред, ние ще търсим мотивирани служители на всички длъжности, свързани с транпорт и спедиция, но към момента, за да стартираме, са ни необходими международни шофьори - професионалисти с опит в Европа. 

Ние предлагаме отлични условия на труд и най-вече коректно отношение, прозрачност и възможност за развитие.
Контакти
BTR BULGARIA EOOD
ЕИК: 203813032
Адрес: Мими Балканска 132, 1517 София, България
Телефон: +359 879 310 309
 www.btrbulgaria.bg
 https://www.facebook.com/profile.php?id=100013517326457
Контакт за връзка по въпроси, свързани с лични данни - BTR BULGARIA EOOD
Искам да получавам известия за новите обяви от BTR BULGARIA EOOD по имейл. Email:  
Корпортивен профил на BTR BULGARIA EOOD в Jobs.bg. ©2020