E end D logistics EOOD
Дизайн и проектиране интериор и екстериор. Служители: 6; Градове: Шумен; Година на основаване: 2015; Придобивки:  Бонусна система;    Възможност за развитие;    Приятелско отношение;    Обучения и семинари;    Work & Play;    Сплотен екип и приятелско отношение;   Технологии: Virtual Reality; Augmented Reality; Unity 3D; 3DS Max; Blender; Photoshop; AutoCAD; V-Ray;


E end D logistics EOOD

За компанията
Love 2 Design не е просто студио за дизайн. Това е нашата цел, идеал и осъществена мечта. Love 2 Design е всичко онова, което човек би искал за своя проект. Love 2 Design е стил, безкомпромисно качество и функционалност.
Кариера в компанията
В компанията няма служители - всички сме колеги които имат сродни интереси и намерение да се справим с предисвикателствата каквито и да са те. Учим се един от друг, обменяме опит и се забавляваме правейки тези неща. Насърчаваме усърдно обучението и кариерното развитие. Постоянно прилагаме последен писък на технологиите в всичко което правим за да получим възможно най-добър продукт. Добре дошли сте да се свържете с нас без значение дали в момента търсим член на екипа или не. 
Контакти
E end D logistics EOOD
ЕИК: 203218650
Адрес: гр.Шумен ул. Хан Крум 4 офис 8
Телефон: 0896208365
 www.love2design.org
 https://www.facebook.com/Love2Design.org/
Искам да получавам известия за новите обяви от E end D logistics EOOD по имейл. Email:  
Корпортивен профил на E end D logistics EOOD в Jobs.bg. ©2020