Мобилтел ЕАД/ Mtel
Мтел е най-големият телеком в България и лидер на мобилния пазар вече повече от 20 години. Ние предоставяме мобилни и фиксирани услуги, високоскоростен интернет, интерактивна, цифрова и сателитна телевизия на над 4,1 милиона клиенти. Служители: 4200; Година на основаване: 1994; Придобивки:  Допълнително здравно осигуряване;    Редовно заплащане всеки месец;    Стимулиращ бонус обвързан с представянето;    Фитнес, сауна, масаж на работното място;    Work-life balance програми и спортни инициативи;    Стол за хранене и отстъпки в заведенията в кампуса;    Лекарски кабинет;    Охраняем паркинг;    Осигурен служебен транспорт;    Възможност за кариерно израстване и програми за развитие;    Специализирани обучения и програми за споделяне на знания;    Служителски отстъпки за продукти и услуги на компанията;    Отстъпки към над 130 бизнес партньора на компанията;  


Мобилтел ЕАД/ Mtel
За компанията

Мтел е най-големият телеком в България. Ние предоставяме мобилни и фиксирани услуги, високоскоростен интернет, интерактивна, цифрова и сателитна телевизия на над 4,1 милиона клиенти.

Мтел е лидер на мобилния пазар вече повече от 20 години, а след придобиването на blizoo през 2015 година станахме най-голямата компания в България по брой клиенти на фиксиран интернет и втората по големина по брой клиенти на ТВ услуги. В началото на 2017 година навлязохме и на медийния пазар, като стартирахме собствени спортни телевизионни канали – Mtel Sport 1 и Mtel Sport 2.

Зад всичко това стои нашият екип от професионалисти, ангажиран да постига високи резултати и да създава стойност за клиентите на компанията. Вие също можете да станете част от нашия екип, за да продължаваме да се развиваме заедно. Научете повече за кариерните възможности в Мтел от обявите ни в LinkedIn и на www.mtel.bg/rabota 

Кариера в компанията

Кариера с бъдеще

Защо да изберете Мтел?

  • Предоставяме възможност да добиете опит в динамична и международна среда.
  • Предлагаме възможността да работите със силно мотивиран екип от професионалисти.
  • Развиваме лидерите и талантите в компанията.
  • Насърчаваме личния подход, кооперативността и креативността.
  • Признаваме и награждаваме личния принос.
  • Предаваме опита си на младите таланти в България.
  • Развиваме дългосрочни отношения - инвестираме в непрекъснатото обучение и развитие на служителите си.
  • Грижим се за здравето и семействата на нашите служители.
  • Празнуваме успехите и празниците заедно.
  • Подпомагаме обществото с доброволен труд и благотворителност.

Професионалните практики в областта на човешките ресурси са сред причините Мтел да е едно от най-привлекателните работни места в страната. Част от ежедневието на служителите в компанията са множество инициативи и програми в подкрепа на професионалното им усъвършенстване и кариерно развитие, както и такива, насочени към непрекъснато подобряване на работната среда и постигане на баланс между работата и личния живот. Авторитетни организации като БАУPЧР и БФБЛ определят Мтел като модел на подражание в управлението на хора и през годините компанията е получавала редица признания за политиката по възнаграждение и мотивация, за своята социална отговорност и за програмите си за управление на таланта и лидерството.

Как да кандидатствате?

Всички свободни позиции можете да намерите на www.mtel.bg, раздел „За Мтел“. Ако искате да работите в Мтел, но не откривате търсената позиция, можете да ни изпратите своята кандидатура чрез универсалния електронен формуляр за кандидатстване.

Можете да кандидатствате за стаж, като попълните универсалния формуляр за кандидатстване на сайта ни и в полето с интереси изберете „Стажантска програма“. 

Служителите за Мтел:

Кирил Гурбетов, старши специалист „Дигитални кампании“, дирекция "Маркетинг комуникации":

Всичко започна преди около 2 години, когато кандидатствах онлайн, явих се на интервю, но не беше моята позиция. Няколко месеца по-късно ме потърсиха отново, тъй като се беше открила роля, по-подходяща за моя професионален профил.

За краткия си престой в Мтел съм се занимавал с различни неща, докато намеря своето място в компанията. В самото начало отговарях за геймификации и промоционални активности в социалните мрежи, по-късно фокусът ми беше насочен към копирайтинг и оптимизация на съдържанието на сайта. В момента се занимавам с управление на маркетингови кампании в дигиталното пространство.

Както във всяка професия, и в моята удоволствието обикновено идва с високите резултати и признанието. Удоволствие е, когато знаеш, че можеш да разчиташ на колегите си, за да направите всичко по най-добрия възможен начин. Удоволствие е да бъдеш себе си в работата си и това да се цени.

Работата в сферата на телекомуникациите определено е едно от най-големите предизвикателства за всеки млад човек. Препоръчвал съм Мтел на мои приятели и бих го направил отново.

Снежанка Смилкова, мениджър екип „Бизнес анализи“, дирекция „Планиране, управление и дизайн на технологиите“

Всичко започна с едно решение за промяна, от която имах нужда, и започнах със смяна на работата. Кандидатствах за обявена свободна позиция на бизнес анализатор, тъй като отговарях на профила и така постъпих в Мтел. Работата тук ми даде възможността да натрупам нужните умения, за да се справям с отговорностите, които имам в момента.

Днес съм мениджър екип „Бизнес анализи“ и ръководя 13 човека. Всеки е тясно специализиран в определена област, въпреки че всички имат една и съща роля, а именно - ролята на бизнес анализатор в различните проекти в компанията. Ние улесняваме процеса на взимане на най-правилните решения, като обхващаме целия спектър от процедури и дейности, свързани с вземането на едно бизнес решение. Всеки от нас споделя знанията и опита си с другите и това ни изгражда като екип. Заобиколена съм от най-добрите професионалисти в областта, най-добрия екип и най-вече - добри приятели. Работата им ме вдъхновява да давам повече от себе си, за да постигаме заедно поставените цели. Особено удовлетворение ни носи, когато виждаме резултата от работата си.

С удоволствие бих препоръчала Мтел като работодател, защото компанията предлага отлични условия за работа и възможности за развитие. Освен това всеки от нас преминава обучения спрямо собствените нужди - въвеждащ курс, обучения, свързани с ежедневната работа, както и такива, насочени към личното и професионално развитие – технически обучения, обучения за т.нар. soft skills и други.

В компанията има  успешно разработена политика за кариерно развитие, чийто двигател сме самите ние – служителите. Когато човек има желание и мотивация за развитие, той успява въпреки всички трудности, пред които се изправя!

 
Контакти
Адрес: Мобилтел ЕАД
ул "Кукуш" 1
1309 София
 www.mtel.bg
Искам да получавам известия за новите обяви от Мобилтел ЕАД/ Mtel по имейл. Email:  
Всички обяви на Мобилтел ЕАД/ Mtel
20.02.18 София; Заплата от 1000 до 1100 BGN (Бруто)
13.03.18 Бургас; Заплата от 950 до 1050 BGN (Бруто)
16.03.18 София,
16.03.18 София,
16.03.18 София; Заплата от 800 до 900 BGN (Бруто)
16.03.18 Сливен
16.03.18 Силистра; Заплата от 850 до 950 BGN (Бруто)
15.03.18 Разград; Заплата от 850 до 950 BGN (Бруто)
15.03.18 Червен бряг; Заплата от 750 до 850 BGN (Бруто)
15.03.18 Шумен; Заплата от 850 до 950 BGN (Бруто)
15.03.18 София
13.03.18 Пловдив; Заплата от 950 до 1050 BGN (Бруто)
13.03.18 Раднево; Заплата от 750 до 850 BGN (Бруто)
12.03.18 Русе
12.03.18 София
12.03.18 София
12.03.18 София,
12.03.18 Несебър; Заплата от 850 до 950 BGN (Бруто)
12.03.18 Ямбол; Заплата от 850 до 950 BGN (Бруто)
08.03.18 София
<<  [1] 2  3   >>
1 - 20 от 52
Корпортивен профил на Мобилтел ЕАД/ Mtel в Jobs.bg. ©2018