ЛИБХЕР - ХАУСГЕРЕТЕ МАРИЦА ЕООД
Производство

ЛИБХЕР - ХАУСГЕРЕТЕ МАРИЦА ЕООД

За компанията

"ЛИБХЕР - ХАУСГЕРЕТЕ МАРИЦА" ЕООД е част от международния концерн "ЛИБХЕР". Фирмата принадлежи към направление за бяла техника, което е лидер в сектора.

От създаването си през 2000 година фирма "ЛИБХЕР - ХАУСГЕРЕТЕ МАРИЦА" ЕООД инвестира над 220 000 000 лв. в производствените си и логистични площи, в непрекъсната модернизация и разширение, в развитие и повишаване на квалификацията на персонала.

Превъзходното качество и дизайн на нашите продукти се потвърждават непрекъснато от независими институции. До момента фирмата е отличавана 3 пъти с наградата „Инвеститор на годината”, а в рамките на наградите Plus X Awards "ЛИБХЕР" постоянно се избира за "Специализирана търговска марка". В завода ни до Пловдив работят над 1900 сътрудници. Производството ни обхваща широка гама хладилници и фризери с качество на световно ниво, за които имаме пазари и клиенти.

Кариера в компанията
"Либхер" предлага атрактивни възможности за кариера във всички области на своята дейност. Опитните специалисти, младежите, които тепърва стартират своя професионален път, както и студентите ще открият в "Либхер" шанс за развитие в най-широк спектър от професионални области.
 
Контакти
ЛИБХЕР - ХАУСГЕРЕТЕ МАРИЦА ЕООД
ЕИК: 115278227
Адрес: гр. Пловдив, Индустриална зона община Марица
Либхер-Хаусгерете Марица ЕООД
отдел Управление на Човешките ресурси
Телефон: 032 615 414
 www.liebherr.com
Искам да получавам известия за новите обяви от ЛИБХЕР - ХАУСГЕРЕТЕ МАРИЦА ЕООД по имейл. Email:  
Всички обяви на ЛИБХЕР - ХАУСГЕРЕТЕ МАРИЦА ЕООД
вчера Радиново
21.09.20 Радиново
1 - 2 от 2
Корпортивен профил на ЛИБХЕР - ХАУСГЕРЕТЕ МАРИЦА ЕООД в Jobs.bg. ©2020