АКТИВ - 02 ООД
"Актив - 02" ООД е собственик на най-големият Аквапарк в България - Аквапарк "Аква Парадайз", Несебър. Обектът работи само през лятото и предлага възможности за сезонна работа от м. май до м. септември. Градове: Несебър; Година на основаване: 2005; Придобивки:  осигурено 1 хранене на ден (обяд);    нормиран работен ден;    осигуряване на средства за квартира и служебен транспорт;  


АКТИВ - 02 ООД

За компанията
Аквапарк „Аква Парадайз“, Несебър е най-големият и най-атрактивен аквапарк на територията на България. Разположен на главен път между Равда и Несебър, паркът посреща всички туристи, които идват да прекарат ваканцията си в Слънчев Бряг, Несебър, Равда, Елени, Свети Влас. За всички, които не пропускат посещение на този вид водни забавления през лятото, на разположение са над 40 атракции и съоръжения, ежедневни шоу-програми и игри с гостите на парка, а също и голям безплатен паркинг, безплатен транспорт.
Кариера в компанията
Актив-02 ООД всяка година предлага разнообразни възможности за сезонна работа през летния сезон. Голямо разнообразие за работни позиции, свързани с поддръжката на Аквапарка, басейните, прилежащите съблекални. Също позиции, свързани с обслужване на гостите на Аквапарка, а именно: касиери, промоутъри, хостове, заведения за бързо хранене и барове. 
Сезонността на обекта го прави подходящ за ученици и студенти.
Ако търсите работа,  която да съчетава общуване с много хора и възможности за усъвършенстване на уменията, то това е възможност, която не трябва да пропускате.
Кандидатствайте сега за позицията касиер и станете част от летният екип на Аквапарк Несебър!
 
Контакти
АКТИВ - 02 ООД
ЕИК: 131012507
Адрес: София
 aquaparadise-bg.com
Искам да получавам известия за новите обяви от АКТИВ - 02 ООД по имейл. Email:  
Корпортивен профил на АКТИВ - 02 ООД в Jobs.bg. ©2019