ВИКИВАТ ООД
Търговия с електроника и електроматериали. Служители: 40; Брой ИТ специалисти: 5; Градове: Пловдив; Година на основаване: 1991; Придобивки:  Безплатни обучения/курсове;    Гъвкаво работно време;    Партита и тиймбилдинг;  


ВИКИВАТ ООД

За компанията

Фирма ВИКИВАТ ООД е създадена през 1991 година в гр. Пловдив. Основната ѝ дейност включва внос, търговия на едро и дребно, сервиз и инженеринг в областта на електрониката. Фирмата е водещ представител в бранша за Южна България и разполага с голяма магазинна и складова площ и над 30 000 артикула, който включват огромно разнообразие от електронни елементи, електроматериали, кабели и проводници, изолационни материали, средства за автоматизация, осветление, инструменти, полупроводникови елементи, битови и промишлени захранващи и зарядни устройства, консумативи, аксесоари. При нас ще получите професионална и компетентна консултация за предлаганите от фирмата стоки и услуги, както и реализиране на цялостни проекти и решения.

Фирма ВИКИВАТ ООД е директен вносител на широка гама продукти и се стреми да предлага винаги конкурентни цени на своите клиенти на едро и дребно. Ценовата политика на фирмата е гъвкава и предоставя преференциални цени при закупуване на количества, отстъпки за редовни клиенти и безплатна доставка за поръчки по интернет на стойност над 100 лева.

Фирма ВИКИВАТ ООД започна реализирането на първия по рода си в България цялостен интернет каталог с иновативно и модернистично изпълнение. Там ще можете лесно и бързо да намерите не само продуктите, от които имате нужда, но също така да откриете и полезна информация, съвет, консултация или решение на Ваш проблем.

Многофункционалният интернет сайт на фирмата, нейният компетентен екип с дългогодишен стаж и натрупаният над двайсет години опит на ръководството има за цел да предостави на всички наши клиенти най-доброто обслужване, най-добрите цени и най-качествените решения в бранша. Идеята ни е да изградим първият в страната “one-stopshop” за електроника, където да можете да откриете всичко, от което се интересувате.

Ние предлагаме:

-          Големи складови наличности;

-          Огромно разнообразие от продукти;

-          Високо ниво на обслужване;

-          Компетентност;

-          Коректност и лоялност към всеки клиент;

-          Внимание и персонално отношение;

-          Бърза доставка до всяка точка в страната;

-          Интернет система за поръчка и доставка;

-          Гъвкава ценова политика и отстъпки за количества;

 

Можете да ни откриете на следните координати:

Магазин: 032-643-216
Офис: 032-643-219
Нац.тел.: 0700-45 445

ВИКИВАТ е стабилен и надежден партньор, на който клиентите могат да разчитат.

 

ВИКИВАТ ООД – КОГАТО СТАВА ВЪПРОС ЗА ЕЛЕКТРОНИКА!

Контакти
ВИКИВАТ ООД
ЕИК: 160138003
Адрес: гр. Пловдив, ул. Мостова 3
Телефон: 032/643219
 https://vikiwat.com
Искам да получавам известия за новите обяви от ВИКИВАТ ООД по имейл. Email:  
Корпортивен профил на ВИКИВАТ ООД в Jobs.bg. ©2020