Super Holiday LTD
Изкуство и забавление, Спорт и отдих, Туризъм, хотели и ресторанти Градове: к.к. "Златни пясъци", к.к. "Слънчев бряг", град Обзор, град Несебър; Година на основаване: 2015;


Super Holiday LTD

За компанията
Супер Холидей съществува на българския туристически пазар от 2015 година, като плод от съчетанието на двата хотелски гиганта Melia Hotels International & Iberostar International. С изключителни права за работа само с тези две хотелски вериги, фирмата е водеща в анимациония продукт, който предлага на българския туристически пазар, а също и с награди от сайтове за международна оценка на туристическия продукт в световен мащаб, като “Holiday check”, “Trip advisor” и други.

Фирамата е събрала в себе си традициите и успехите на Melia & Iberostar още в далечната 2000 година и работи единствено за тези две хотелски компании.
Иновативни, модерни, креативни, заредени с много усмивки, екипите, които работят за Супер Холидей, са едно голямо семейство, където забавлението никога не спира.

Нашите опитни кадри раздават своя опит в страни като Испания, Гърция, Англия, Куба, Америка. Едно доказателство за това, че Супер Холидей извайва не просто преживявания и кадри, а личности и мечти.
Точно това прави Супер Холидей много по - различна от която и да е компания за анимация на българския пазар, а именно работата с два от основните лидери в туристическия бранш - Melia & Iberostar.

Дейността на фирмата се свежда до провеждането на хотелска анимация и в частност, спортна, детска, тинейджърска анимация и вечерна програма, организиране на мероприятия, тийм билдинги и партита!

Веригата Melia Hotels International притежава над 350 хотела в световен мащаб, разположени в повече от 40 държави, включително и България.
1. Melia Grand Hermitage ***** - Golden Sands
2. Sol Luna Bay & Mare Resort **** - Town of Obzor
3. Sol Nessebar Resort ***** - Town of Nessebar
4. Melia Sunny Beach ***** - Sunny Beach

Под ръководството на изключително амбициозен екип с дългогодишен опит и професионализъм в сферата на анимацията, Супер Холидей е име за качество в предлаганите анимационни услуги. Това е причината хиляди гости на хотелските вериги Melia & Iberostar всяка година да се завръщат за поредната супер ваканция, защото Супер Холидей рисува неповторими изживявания и сбъдва мечти.
Контакти
Super Holiday LTD
ЕИК: 203448391
Телефон: 0882913114/0888947408
 https://www.facebook.com/SuperHolidayEntertainment/
Искам да получавам известия за новите обяви от Super Holiday LTD по имейл. Email:  
Всички обяви на Super Holiday LTD
11.03.20
 АНИМАТОРИ
Слънчев бряг; Заплата от 1000 до 2000 BGN (Бруто)
1 - 1 от 1
Корпортивен профил на Super Holiday LTD в Jobs.bg. ©2020