ЦИТАДЕЛА ГРУП ООД
Консултации и посредничество при покупка, продажба, наемане и отдаване под наем на недвижими имоти. Служители: 5; Градове: София; Година на основаване: 2015;


ЦИТАДЕЛА ГРУП ООД

За компанията

Ние от агенция за недвижими имоти " Цитадела-груп" ООД сме насочили нашето внимание в предоставяне на най-качествените консултации и посредничество при покупка, продажба, наемане и отдаване под наем на недвижими имоти.


Ние вярваме, че трябва да сме най-добри в своята област и винаги се стремим към тази цел.
Вярваме, че качествената ни работата на българския пазар на имоти ни прави силни в това, което правим.

Вярваме, че клиентите ни са нашата история и нашето бъдеще.
Вярваме, че всеки един служител допринася за благото на компанията с работата, която върши.
Вярваме, че добре свършената работа се отблагодарява, а доволните клиенти се връщат отново.

Нашата основна мисия е да осигуряваме спокойствие и сигурност за своите клиенти и служители. Знаем, че сделките с имоти са обвързани с много емоции, притеснения и колебания – някои хора правят само по една в живота си и искат да се чувстват уверени, че интересите им са защитени. Затова сме си поставили за цел да предоставяме най-висококачествената консултантска услуга на пазара и сме се фокусирали върху нуждите на клиентите си.

Кариера в компанията

Твърдо сме убедени, че нашите служители и консултанти са основният двигател , който движи фирмата, затова се стремим да им осигуряваме спокойна и комфортна работна среда. Ценим високо всеки човек престъпил прага на нашият офис. 

Стремим се всеки наш служител да се чувства в приятелска работна среда. 

Уважаваме амбициозните хора с хъс за работа и елегантен подход към клиентите и им даваме пълната свобода да се развиват в нашата фирма , защото заедно вървим нагоре!

При нас може да се освободите от притеснението ,че нямате опит, защото ние ще Ви проведем професионално обучение, което ще Ви превърне в най-добрите сред конкуренцията. 

Вярваме, че има много кадърни и способни хора и сме готови да ги открием и да им дадем шанс да се докажат. Очакваме Ви ! 

Контакти
ЦИТАДЕЛА ГРУП ООД
ЕИК: 203883461
Адрес: бул. Симеоновско шосе
Телефон: 0899674444
 https://ctd-imot.bg/
Контакт за връзка по въпроси, свързани с лични данни - ЦИТАДЕЛА ГРУП ООД
Искам да получавам известия за новите обяви от ЦИТАДЕЛА ГРУП ООД по имейл. Email:  
Корпортивен профил на ЦИТАДЕЛА ГРУП ООД в Jobs.bg. ©2020