REALNET OOD
Агенция за Недвижими имоти Служители: 40; Градове: София; Година на основаване: 2012; Придобивки:  Обучение;    Бонуси за постигнати резултати;  


REALNET OOD

За компанията
RealNet - мрежа от професионалисти!
РиълНет - един от лидерите при услугите с недвижими имоти в София с 4 офиса и над 40 брокера! 
Агенция за недвижими имоти с професионалисти във всеки офис.

РиълНет е място, събрало единомишленици, посветили последните 25 години на бизнеса с недвижими имоти. Техният опит и ежедневен труд довежда до създаването на мрежа от агенти, която съчетава в себе си най-доброто от световните практики, приспособено за българската действителност. Всяка услуга, която предлагаме, е изпитана в реални условия и гарантира качество, от което клиентите ни са доволни вече 20 години.

РиълНет е мрежа от местни агенции, които се обединяват с една обща цел - повече доволни клиенти! Предимството на РиълНет офисите е, че те са добре запознати с местния пазар за недвижими имоти и са разпознаваеми от хората в района, в който работят.

„Нашият бизнес зависи изцяло от препоръките, които получаваме, благодарение на качественото обслужване, а също и от това да осъществяваме продажби на възможно най-висока пазарна цена. Ето защо, ние не само отделяме голям процент средства за реклама на имотите, които представляваме, но и влагаме повече лична обвързаност във всяка сделка."

Най-важното, на което разчита РиълНет за своя успех, са доволните клиенти. А именно тези, които са продали своето жилище на възможно най-висока пазарна цена, за най-кратък период от време и без почти никакви усилия от тяхна страна, или тези, които са купили мечтания си дом на възможно най-добра пазарна цена и които всеки ден се събуждат без капка угризения за инвестицията, която са направили. Защото брокерите на РиълНет са не само консултанти по недвижими имоти, те са професионалната подкрепа, от която се нуждаете, когато предстои да вземете едно толкова емоционално и важно решение като покупко-продажбата на жилище.

Брокерите в РиълНет са добре подбрани, коректни и мотивирани хора, обучени, с отлични комуникативни умения и желание за работа в екип. Те знаят как да спечелят доверието на своите клиенти и да работят изцяло „за", а не „с" тях, така че Вие да усетите разликата в качеството на услугите, предлагани от нас.

Благодарение на ежедневната информация за новостите в света на недвижимите имоти, която нашите брокери не пропускат да предоставят на своите клиенти, ние им помагаме да не се изгубят в сложния процес на покупко-продажбата като по този начин ние сме до клиентите си от етапа на преговорите до финализирането на сделката, за да вървим заедно с тях крачка по крачка към успеха.

RealNet е горд член на Национално Сдружение Недвижими Имоти.
Кариера в компанията
Агенция за недвижими имоти RealNet е място предоставящо кариерни възможности и насърчаващо устойчивия растеж и финансовото благосъстояние на своите консултанти.

RealNet е стабилна и динамична компания, основана на уважение, вдъхновяваща постигането на високи резултати, както и привличаща най-добрите професионалисти в индустрията, заради работната среда, която насърчава индивидуализма, професионализма и успеха на своите консултанти.

RealNet е напълно отдадена да осигурява на партньорите си инструментите, от които се нуждаят, за да бъде свършена работата по най-добрия и лесен начин, а клиентите обслужени безупречно. RealNet е партньор, който разбира как се изгражда успешен бизнес. Партньор който поддържа технологията иновативна, обученията практически и маркетинга съвременен.

Ние сме отдадени на идеята за цялостно обслужване на клиентите в сферата на недвижимите имоти. Продажби, покупки, отдаване под наем, наемане, управление, инвестиции, затова нашите клиенти имат нужда от консултант на RealNet, който да се погрижи за всички детайли и да ги преведе с увереност през целия процес, като осигури първокласно обслужване до самият край на сделката.

Напълно отдадени на клиентите си, ние споделяме целите им, осъзнавайки, че в основата на успешната сделка стои честността и коректното поведение. От деня в който открихме първият RealNet офис, тези непоколебими принципи остават водещата ни сила.

 

Вие търсите уникална възможност за трамплин в кариерата си? Търсите кариера, която Ви позволява да си бъдете сам шеф и да работите по свой собствен график? Ако сте комуникативен човек, който е отдаден да помага на другите да постигнат целите си и сте заинтересован да се присъедините към компания, която е 100% ангажирана да гарантира успеха Ви - независимо дали сте опитен консултант който търси развитие, или обмисляте да започнете нова кариера - не търсете повече, защото в RealNet я намерихте!
Контакти
REALNET OOD
ЕИК: 202004743
Адрес: гр. София, ул. "Бигла" 30А, ет. 3, офис 5
Телефон: 029620652
 www.realnet.bg
Искам да получавам известия за новите обяви от REALNET OOD по имейл. Email:  
Корпортивен профил на REALNET OOD в Jobs.bg. ©2019