ФЕНИКС ТРАКС ООД
Търговия с товарна транспортна техника и оборудване Служители в България: 30; Градове в България: 1; В България от: 2009; Служители глобално: 50; Държави/градове извън България: Германия, Швейцария; Година на основаване: 2009;


ФЕНИКС ТРАКС ООД

За компанията
Fenix Trucks е част от Немската Холдингова структура Donau Trucks с офиси в Германия, Швейцария и България. Компанията е утвърдена в търговията с лекотоварни и тежкотоварни автомобили, ремаркета и полуремаркета, строителна и специализирана техника. Като лидер на българския пазар в последните 10 години, фирмата залага на стабилно развитие и разгръщане на мащабността си по отношение на международните пазари. Фирмата предлага на своите клиенти пълен комплекс от услуги, започвайки от консултирането, през доставката, до техническото обслужване и сервиз.
Кариера в компанията
Няма нищо по-ценно от хора, доказващи се във времето. Поради тази причина при откриването на нови позиции се стремим да предложим отлични условия за работа на новите ни колеги. Офисът ни в Германия допринася за бъдещата реализация на всеки, решил да продължи професионалния си път в чужбина.
Контакти
ФЕНИКС ТРАКС ООД
ЕИК: 200710828
Адрес: гр. София, Околовръстен път Северна дъга, до разклона за с. Чепинци - автосалон "Феникс"
Телефон: +359878206212
 www.fenix.bg
Искам да получавам известия за новите обяви от ФЕНИКС ТРАКС ООД по имейл. Email:  
Всички обяви на ФЕНИКС ТРАКС ООД
20.11.20 София; Заплата от 1500 до 2300 EUR (Нето)
1 - 1 от 1
Корпортивен профил на ФЕНИКС ТРАКС ООД в Jobs.bg. ©2020