София Имоти ЕООД
Посредническа дейност с недвижими имоти, пазарни проучвания, консултации по юридически въпроси, касаещи собствеността, маркетингово представителство, предоставяне на франчайз за бизнес с недвижими имоти. Служители: 60; Градове: София; Година на основаване: 2015; Придобивки:  Месечни и годишни бонуси;    Обучения и курсове за квалификация;    Възможност за работа от дома;    Гъвкаво работно време;    Безплатни напитки в офиса;    Карта за градски транспорт;    Ваучъри за гориво;  


София Имоти ЕООД

За компанията
София Имоти ЕООД е важен съюзник в откриването на правилното решение, което да доведе до перфектна сделка за недвижим имот. За всички клиенти София Имоти ЕООД е незаменим помощник, а за нас - служителите от екипа е удоволствие да работим заедно в хармонична среда и да помагаме на нашите клиенти да постигат целите си.
Кариера в компанията
Ние ценим работната етика, честната и здрава работа по пътя към успеха, защото самите ние практикуваме тези ценности. Фирмената ни култура е свободолюбива и съчетаваща взаимна подкрепа на екипа и състезателен дух, където всеки може да изяви най-добрите си страни. Затова екипът ни е съставан от уникални личности, които ще харесате и от които ще научите много. Компанията има ясна и справедлива йерархия, в която се дава възможност за голямо развититие според индивидуалните резултати. Ние предлагаме сигурност и стабилност заради нашето име, технологии, обучения и работни процеси. При нас ще можете да изкарате най-доброто от себе си!
Контакти
София Имоти ЕООД
ЕИК: 203752711
Адрес: гр. София, бул. Скобелев 39 ет. 2
Телефон: 0877060700
 www.sofiaimoti.com
Контакт за връзка по въпроси, свързани с лични данни - София Имоти ЕООД
Искам да получавам известия за новите обяви от София Имоти ЕООД по имейл. Email:  
Корпортивен профил на София Имоти ЕООД в Jobs.bg. ©2019