Сапир България ООД
"Сапир България " ООД е водеща технологична фирма в производството и дистрибуцията на домакински уреди, кухненски съдове и прибори за бита. Фирмата развива успешно и Маркетплейс платформи в няколко страни и други вътрешни проекти. Служители в България: 130; Градове в България: София, Пловдив и Шумен; Служители глобално: 150; Държави/градове извън България: Варшава, Полша.; Година на основаване: 1990; Придобивки:  Ваучери за храна;    МултиСпорт карти;    Team buildings;   Технологии: PHP; JavaScript; MySQL; HTML5; CSS3;


Сапир България ООД

За компанията

Ние сме международна водеща фирма с екип от повече от 130 човека в търговията с домакински уреди и кухненски съдове и прибори. Продажбите се осъществяват главно от няколко Европейски търговски фирми, както и от бизнес партньори в държави като: Унгария, Македония, Румъния, Сърбия, Германия, Дания, Израел, Грузия, Гърция и Армения.

Ние сме екип от маркетинг експерти, програмисти, QA, Product owner-и, разработващи Marketplace платформа за 4 държави и други вътрешни проекти. Ние сме agile ентусиасти и обичаме това, което правим.

Кариера в компанията
В Сапир България знаем, че подходящата работа може да преобрази живота на отделния човек и правилният човек може да преобрази бизнеса. Ние ще възнаградим твоята лоялност и ще осигурим твоята сигурност!
Контакти
Сапир България ООД
ЕИК: 201010280
Адрес: кв. Требич ул. Доло 25
Телефон: 02 9838080
 www.sapirhome.com
Контакт за връзка по въпроси, свързани с лични данни - Сапир България ООД
Искам да получавам известия за новите обяви от Сапир България ООД по имейл. Email:  
Всички обяви на Сапир България ООД
вчера Шумен
10.07.20 София
10.07.20 София
10.07.20 София
1 - 4 от 4
Корпортивен профил на Сапир България ООД в Jobs.bg. ©2020