Зеебургер Информатик ЕООД
IT Служители в България: 220; Брой ИТ специалисти в България: 220; Градове в България: София, Пловдив; В България от: 1999; Служители глобално: 1000; Държави/градове извън България: Германия, Австрия, Швейцария, САЩ, Англия, Италия, Испания, Франция, Белгия, Холандия, Швеция, Китай, Япония; Година на основаване: 1986; Придобивки:  Транспортни;    Пари за обяд;    Допълнително здравно осигуряване + дентален пакет;    work@home;    3 дни на година възможност за отсъствие по лични причини;    5 дни допълнителен платен годишен отпуск след година стаж в компанията;   Технологии: JAVA;

Зеебургер Информатик ЕООД

За компанията

SEEBURGER AG е немска софтуерна компания, световен лидер и водещ доставчик на B2B интеграционен софтуер. Брандът на SEEBURGER е разпознат в цял свят като компания, предлагаща една от най-добрите интеграционни платформи в помощ на бизнес партньорите. 

През 2016 г. станахме на 30 г. и отпразнувахме рождения си ден с екип от над 1000 вдъхновени професионалисти в Европа, Азия и Америка и 10 000+ корпоративни клиенти във всички индустрии.


SEEBURGER е сертифициран SAP партньор.

Българското представителство - Зеебургер Информатик ЕООД е основано преди 20 години, през които компанията се разраства и доказва като стабилен и надежден партньор в групата на SEEBURGER.

Днес в Зеебургер Информатик работят над 220 специалисти в офисите в София и Пловдив - разработчици на софтуер с програмен език Java, специалисти софтуерно тестване, инженери софтуерна поддръжка и бизнес консултанти. Представителството в България има ключова роля за SEEBURGER, тъй като тук са Развойният център и Глобалният център за обслужване и софтуерна поддръжка.

Награди и отличия:

През 2011 и 2012 г. различни софтуерни решения на SEEBURGER бе отличен с престижни международни награди за своите най-нови продукти:

  • Golden Bridge Award in 2011 for Innovations in Information Technology for SEE FX;
  • Global Excellence Award in 2011 for Outstanding New Product for SEE MFT/FX;
  • Best of Breed Security Product Awards - Database Security, Data Leakage-Protection/Extrusion Prevention in context of File Exchange (SEE MFT);
  • Network Products Guide 2012 for Hot Companies and Best Products for SEE FX;
  • Great Supply Chain Partners Award – Supply Chain Brain's 2011 
Кариера в компанията
Замисляли ли сте се какво е да работиш в компания ТОП ИКТ РАБОТОДАТЕЛ?

През 2012 г. и 2014 г. Зеебургер Информатик получи престижната първа награда сред компаниите в категория "Развой на софтуер" в изследването ТОП ИКТ РАБОТОДАТЕЛ. Резултатите от изследването показаха, че SEEBURGER има изключително високи показатели по отношение на ангажираност, доверие към лидерите, признание към служителите, качество и фокус върху клиента, работа в екип, комуникация в компанията, баланс работа-личен живот.

Ако искате да се развивате професионално като Java Developer | QA Engineer | Service Engineer или Software Consultant и вярвате, че това е вашата страст и призвание, вие сте човекът за нашия екип!

Без значение дали сега започвате професионалния си път или сте експерт с доказан опит, в SEEBURGER ще  черпите опит и ще работите с най-добрите професионалисти в областта на B2B интеграцията.

SEEBURGER дава възможност за придобиване на уникално ноу-хау, работа с модерни технологии и по интересни проекти. Като специалист в нашата компания, вие ще участвате в процеса по разработване и поддръжка на мащабен, комплексен и специфичен продукт, ще работите при добро планиране и отлично организирани работни процеси. Ще получите признание, адекватно възнаграждение и атрактивен социален пакет. Ще работите в компания, в която се толерира свободната комуникация и открития диалог в приятна и неформална работна атмосфера.


 
Контакти
Зеебургер Информатик ЕООД
ЕИК: 121864052
Адрес: бул. Г. М. Димитров 16А, Bernard Iztok Tower, ж.к. Дианабад, гр. София
Телефон: +359 (0) 2 974 51 00
Fax: +359 2 9745103
 http://www.seeburger.com
Искам да получавам известия за новите обяви от Зеебургер Информатик ЕООД по имейл. Email:  
Всички обяви на Зеебургер Информатик ЕООД
23.10.20
 JAVA DEVELOPER
София
23.10.20
 Junior Java Developer
София
05.10.20
 MAPPING CONSULTANT
Пловдив
05.10.20
 Junior Automation Developer
София
1 - 4 от 4
Корпортивен профил на Зеебургер Информатик ЕООД в Jobs.bg. ©2020