Инвенио РК ЕООД
Инвенио РK EООД е част от международна инженерна фирма със свои представителства в Европа, Китай, САЩ и Австралия. Нашите инженери присъстват на всеки един етап от създаването на продукта – от идейната концепция до серийното производство. Служители в България: 200; Градове в България: Пловдив, София, Плевен, Ловеч, Русе, Димитровград, Стара Загора, Ямбол, Сливен, Ботевград; В България от: 2015; Служители глобално: 5000; Държави/градове извън България: Германия, Полша, Сърбия, Румъния, Чехия, Словакия, Испания, САЩ, Австралия, Нова Зеландия, Китай, Северна Македония, Русия; Година на основаване: 1986; Придобивки:  Ваучери за храна;    Гъвкаво работно време;    Осигурен транспорт;    Кариерно развитие;    Работно облекло;  


Инвенио РК ЕООД

За компанията

Инвенио РK EООД е част от международна инженерна фирма със свои представителства в Европа, САЩ и Австралия. Нашите инженери присъстват на всеки един етап от създаването на продукта – от идейната концепция до серийното производство. Реализираме поръчки както в нашата фирма, така също и на територията на предприятието на клиента. Предлаганите услуги в областта на развитието на качеството на доставките имат за цел оказване на подкрепа при решаването на проблеми с качеството на продукцията в ситуации, при които достъпните ресурси са недостатъчни.

В допълнение, Инвенио РK EООД предлага и услуги, свързани с управлението на човешки ресурси, в частност подбор на персонал. Инвенио РК ЕООД е регистрирана да извършва дейност по наемане на работа в страната и чужбина с регистрации № 2092/11.08.2016г. и № 2093/11.08.2016г., издадени на основание чл.10, ал.1 от Наредбата за условията и реда за извършване на посредническа дейност по наемане на работа.

Контакти
Инвенио РК ЕООД
ЕИК: 203734738
Адрес: Пловдив, пл. Антон Чехов
 http://invenio-bg.com/
Контакт за връзка по въпроси, свързани с лични данни - Инвенио РК ЕООД
Искам да получавам известия за новите обяви от Инвенио РК ЕООД по имейл. Email:  
Всички обяви на Инвенио РК ЕООД
вчера Пловдив
22.10.20 Пловдив
20.10.20 Димитровград
08.10.20 Стара Загора
1 - 4 от 4
Корпортивен профил на Инвенио РК ЕООД в Jobs.bg. ©2020