OPTAplus BG LTD
Производство, Търговия


OPTAplus BG LTD

За компанията
ОПТАплюс БГ ЕООД е фирма, профилирана в доставката и производството на оптични и механични компоненти. Дружеството има стремежа да се наложи като надежден доставчик на съвременни, висококачествени оптични и механични продукти на конкурентни цени на българския и международен пазар.
Благодарение на технологично и търговско ноу-хау, ОПТАплюс БГ ЕООД осигурява на клиентите си високо-производителни продукти и решения. Компанията отделя голямо внимание на професионално развитие и обучение на своите служители, което е гаранция за добро бъдеще.
Служителите на нашата фирма са хора, които непрекъснато следят новостите в своята област и поддържат високо ниво на квалификация, като споделят своя опит в ежедневен контакт с водещи специалисти в областна на оптичните устройства. Фирмата участва в специализирани изложения, включително и с международно участие, с цел обмяна на информация и запознаване с опита на водещи специалисти в бранша.
ОПТАплюс БГ ЕООД е развиваща се фирма, отворена към новите технологии, като нашата крайна цел е да бъдем надежден партньор на всички, които се стремят към прецизност в работата си.
Контакти
OPTAplus BG LTD
ЕИК: 203674020
Искам да получавам известия за новите обяви от OPTAplus BG LTD по имейл. Email:  
Корпортивен профил на OPTAplus BG LTD в Jobs.bg. ©2020