НОВАКОН България ООД
Бизнес, консултантски услуги, Счетоводство/Финанси


НОВАКОН България ООД

За компанията
НОВАКОН е консултантска компания, която предоставя професионални услуги по администриране на възнагражденията, счетоводни и данъчни услуги за български и международни компании от различни индустрии, като IKEA, Nokia, Porsche, Piccadilly, Intersport, Wizz Air, Colliers и други.

НОВАКОН спазва най-високите международни стандарти за качество на професионалните услуги. Компанията има въведена система за управление на качеството по ISO 9001:2015, сертифицирана от британската компания Lloyd`s Register Quality Assurance.

НОВАКОН разви и въведе собствена иновативна система за управление на бизнес процеси и „безхартиено“ движение на документи с осигурен дистанционен уеб-базиран достъп за своите клиенти. Чрез платформата на НОВАКОН, клиентите на компанията могат лесно да контролират достъпа и да управляват финансово-счетоводните процеси и труд и работна заплата за служителите си.

НОВАКОН е ексклузивен член като данъчно-счетоводен консултант в IR Global - иновативна интернационална мрежа за професионални услуги, която предоставя услуги на фирми и физически лица в 155+ юрисдикции, която включва водещи юридически, данъчно-счетоводни и финансови консултанти.

НОВАКОН е член на Американската Търговска Камара в България, Германо-Българската Индустриална Търговска Камара и Френско-Българската Търговска Камара.
Контакти
НОВАКОН България ООД
ЕИК: 202035945
Адрес: гр. София, бул. "Генерал Едуард И. Тотлебен" № 85-87, ет.3
Телефон: 02 400 11 92
 www.novacon.bg
Искам да получавам известия за новите обяви от НОВАКОН България ООД по имейл. Email:  
Корпортивен профил на НОВАКОН България ООД в Jobs.bg. ©2019