Агенция за събиране на вземания ЕАД
"Агенция за събиране на вземания" е финансова институция, част от международната норвежка група В2Holding. Дружеството е в Топ 3 на компаниите, специализирани в събирането на вземания. Служители в България: 260; Градове в България: Централен офис – София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Велико Търново, Плевен, Благоевград, Хасково, Враца, Дупница, Сливен, Видин; В България от: 2010; Държави/градове извън България: Норвегия, Швеция, Финландия, Естония, Латвия, Полша, Румъния, Хърватска, Сърбия, Словения, Черна Гора, Испания, Франция, Португалия, Чехия, Холандия, Люксембург, Австрия, Литва, Италия, Гърция, Унгария, Дания, Босна и Херцеговина, Кипър; Година на основаване: 2010; Придобивки:  Ваучери за храна;    Допълнително здравно осигуряване;    Допълнителни дни годишен отпуск;    Карта за спорт - Мултиспорт;    Безплатни обучения/курсове;    Партита/тиймбилдинг;    Офис-масажи;    Ободряващи напитки и свежи плодове;    Паркинг;    Комплимент и подарък за рожден ден;  


Агенция за събиране на вземания ЕАД

Видео профил
 
От Видео профила ще научите за компанията и компанията като място за работа. Видео профилът е заснет от Jobs.bg и е част от проекта "Компаниите в България".
За компанията
„Агенция за събиране на вземания” ЕАД е част от B2Holding - един от лидерите в сектора на събиране на вземания в Европа, с представителства в 22 държави.

Развиваме успешно дейността си в България от 2010 г., а от 2013 г. стартирахме дейност в Румъния. Позицията ни на пазара е стабилна и утвърдена – дружеството е в Топ 3 на компаниите в бранша. Наши клиенти са банки, небанкови финансови институции, телекомуникационни оператори и други търговски дружества. Ние предлагаме професионално обслужване и предоставяме на клиентите си индивидуален подход, конфиденциалност и гаранция за дългосрочно партньорство.

Дружеството е финансова институция, регистрирана в Българска Народна Банка.

Основната ни цел е да бъдем сред лидерите на пазарите, в които оперираме, както и да продължаваме да развиваме и инвестираме в дългосрочните партньорски взаимоотношения с нашите клиенти и служители.
Кариера в компанията
Вярваме, че зад успеха ни стоят на първо място нашите служители. Имаме ясна, мотивираща и последователна стратегия за управление на човешкия капитал. Разработената ни система за професионално израстване и развитие, инициативите, които организираме, както и отличната ни социална политика гарантират задържането и развитието на талантите в компанията.

Инвестираме в обученията на служителите си, грижим се за баланса между личния и професионалния им живот. Осигуряваме постоянство в ръста на доходите и социалните им придобивки, без да сме подвластни на икономическите цикли. Държим на стандартите и етичните норми на работа. Щастливи сме да работим заедно по изграждането на корпоративната ни култура, която обединява уникалността и емоциите на всеки един от нас.
 
Ние предлагаме:
  • динамична и интересна работа в приветлива работна атмосфера;
  • възможности за развитие и разгръщане на пълния потенциал;
  • конкурентно заплащане и атрактивни социални придобивки;
  • мотивационни програми и специално разработена бонусна система при постигнати резултати;
  • професионални обучения за развитие на експертизата;
  • участия в корпоративни събития, тренинги, тиймбилдинги.
 „Агенция за събиране на вземания“ ЕАД приветства способните, амбициозни и ентусиазирани хора, които желаят да работят и да се развиват в стабилна международна компания с утвърдени правила. Ценим сътрудничеството, позитивния поглед и професионализма.

Ще се радваме да се присъедините към нашия екип!
Контакти
Агенция за събиране на вземания ЕАД
ЕИК: 203670940
Адрес: гр.София, бул.Д-р Петър Дертлиев №25, ет.2, офис.4
Телефон: 02 483 55 35
 http://www.theagency.bg/
Искам да получавам известия за новите обяви от Агенция за събиране на вземания ЕАД по имейл. Email:  
Всички обяви на Агенция за събиране на вземания ЕАД
15.10.19 Плевен
14.10.19 София
08.10.19 София
15.10.19
 Юрисконсулт
Бургас
15.10.19 София
10.10.19 София
09.10.19 Враца
1 - 7 от 7
Корпортивен профил на Агенция за събиране на вземания ЕАД в Jobs.bg. ©2019