ЕФИЦИЕНТ ЛОГИСТИК ЕООД
Международен транспорт Служители: 9; Градове: Плевен; Година на основаване: 2015; Придобивки:  Месечен бонус;  


ЕФИЦИЕНТ ЛОГИСТИК ЕООД

Контакти
ЕФИЦИЕНТ ЛОГИСТИК ЕООД
ЕИК: 202908189
Адрес: Област Плевен, Община Плевен, ПК 5800, гр. Плевен, бул. "Дойран" № 138, ет. 5, ап. 17
Телефон: 00359878819272
Искам да получавам известия за новите обяви от ЕФИЦИЕНТ ЛОГИСТИК ЕООД по имейл. Email:  
Корпортивен профил на ЕФИЦИЕНТ ЛОГИСТИК ЕООД в Jobs.bg. ©2021