SILA-M LLC
Текстилна индустрия


SILA-M LLC

За компанията
GREEN TEAM Worldwide Environmental Group е компания, специализирана в дейностите събиране и търговия с употребявани дрехи и продукти от текстил.
Компанията постоянно разширява обхвата на услугите си с основна цел да предостави лесни, сигурни и удобни решения за рециклиране на нежелан текстил.

Американската компания GREEN TEAM Worldwide Environmental Group е част от семейството на М Холдинг, стартирал своята дейност в 1996г. в България. През изминалите години разширихме оперативната си дейност стъпвайки на пазарите в САЩ и Канада и открихме централен офис разположен в Карлщат (Ню Джърси).

В Green Team Worldwide Environmental Group се гордеем с усилията и постиженията на нашия екип във всяка една от дъщерните компании: Texima LLC, TexGreen Inc. and Green Inspiration BC LTD, които чрез в базите ни в САЩ - в Ню Джърси, Сиатъл, Сан Франциско, Лос Анджелис, и във Ванкувър, Канада осигуряват устойчивото развитие на дейността ни.


В Green Team Worldwide Environmental Group споделяме една и съща мисия:

Ангажирани сме да предоставим загрижен за околната среда бизнес, като събираме и постигаме пълната реализация на текстил втора употреба.

Кариера в компанията
В екипа на компанията в САЩ и Канада работят вече над 100  служителя, сред които над 20 са с български произход.

Предлагаме чудесна възможност за дългосрочен ангажимент за хора, спечелили зелена карта или притжаващи американски паспорт.

Ние оказваме пълно съдействаме за намиране на жилище, издаване на документи за работа / social security number, driving license/ и цялостна подкрепа необходима на новодошлите и техните семейства.

След получаване на необходимите документи за работа от канидата сключваме трудов договор, с договорена твърда заплата и допълнителна бонус система, съгласно политиката на компанията.

Нашата цел е да изградим дългосрочно сътрудничество със служителите си да предоставяме възможност за професионално развитие.
Контакти
SILA-M LLC
Идент. номер: 383865740
Адрес: 65 Triangle Blvd, Carlstadt, NJ 07072, USA
Телефон: +1 (201) 528 7722
 http://www.greenteamworldwide.com/
Искам да получавам известия за новите обяви от SILA-M LLC по имейл. Email:  
Корпортивен профил на SILA-M LLC в Jobs.bg. ©2020