АДВОКАТСКО ДРУЖЕСТВО "ДИМИТРОВ, ПЕТРОВ И КО"
Дружеството специализира във всички сфери на корпоративното и ИКТ право. Едно от десетте най-престижни адвокатски дружества в България. Служители: 50; Градове: София, Варна; Година на основаване: 1997; Придобивки:  Безплатни обучения/курсове;    Билети за конференции и семинари;    Партита и тиймбилдинг;  

АДВОКАТСКО ДРУЖЕСТВО "ДИМИТРОВ, ПЕТРОВ И КО"

За компанията
„Димитров, Петров и Ко.” е адвокатско дружество със седалище в гр. София, България. От основаването си през 1997 г. кантората продължава да задълбочава специализацията си в областта на търговското право, правото на информационните и комуникационни технологии, правото на интелектуална собственост, недвижими имоти, вещно право и процесуално представителство, както и да разширява екипа си от висококвалифицирани юристи. През 2005 г. Адвокатско дружество „Димитров, Петров и Ко.” отвори и първия си офис извън София — в гр. Варна.

Редица водещи международни и български организации, както и държавни институции се доверяват на професионализма на Адвокатско дружество „Димитров, Петров и Ко.”, а признати международни кантори избират дружеството за свой партньор при консултирането на международни проекти.

„Димитров, Петров и Ко.” се нарежда сред десетте най-престижни адвокатски дружества в България. Най-уважаваните правни издания в Европа и света като The Legal 500, Chambers Europe и IFLR 1000 в ежегодните си издания препоръчват „Димитров, Петров и Ко.” като една от най-успешните и надеждни правни кантори в България.
Кариера в компанията
„Димитров, Петров и Ко.” е водещо българско адвокатско дружество, което се развива с бързи темпове през последните години. Всички адвокати биват насърчавани да специализират в няколко правни области едновременно. През първите няколко години в кантората, те се обучават в различни правни области, за да придобият достатъчно богат опит, необходим за идентифициране и разрешаване на правните казуси на клиентите. В Адвокатско дружество „Димитров, Петров и Ко.” е създадена стимулираща и позитивна работна среда за всички служители. Знаем, че сме толкова добри колкото са добри нашите адвокати и административен персонал.
 
Контакти
АДВОКАТСКО ДРУЖЕСТВО "ДИМИТРОВ, ПЕТРОВ И КО"
ЕИК: 131433772
Адрес: бул. "Тодор Александров" 28, ет. 7 и ет. 10
София 1303
Телефон: 4214201
Fax: 4214202
 www.dpc.bg
Политика за защита на личните данни на АДВОКАТСКО ДРУЖЕСТВО "ДИМИТРОВ, ПЕТРОВ И КО"

Контакт за връзка по въпроси, свързани с лични данни - АДВОКАТСКО ДРУЖЕСТВО "ДИМИТРОВ, ПЕТРОВ И КО"
Искам да получавам известия за новите обяви от АДВОКАТСКО ДРУЖЕСТВО "ДИМИТРОВ, ПЕТРОВ И КО" по имейл. Email:  
Всички обяви на АДВОКАТСКО ДРУЖЕСТВО "ДИМИТРОВ, ПЕТРОВ И КО"
20.03.20
 LEGAL SUMMER TRAINEES
София, Стаж
10.03.20
 Marketing Associate
София
1 - 2 от 2
Корпортивен профил на АДВОКАТСКО ДРУЖЕСТВО "ДИМИТРОВ, ПЕТРОВ И КО" в Jobs.bg. ©2020