М 3 ДЕНТ -ЦЕНТЪР ЗА СПЕЦИАЛИЗИРАНА ПРАКТИКА ЗА ИЗВЪНБОЛНИЧНА МЕДИКО - ДЕНТАЛНА ПОМОЩ ЕООД
Здравеопазване


М 3 ДЕНТ -ЦЕНТЪР ЗА СПЕЦИАЛИЗИРАНА ПРАКТИКА ЗА ИЗВЪНБОЛНИЧНА МЕДИКО - ДЕНТАЛНА ПОМОЩ ЕООД

За компанията
"М3 Dent" сме верига клиники с утвърден авторитет както в Бъгария, така и в Европа. Екипът на клиниките ни е с дългогодишен професионален опит както в сферата на денталната медицина, така и в административната офис работа. От 2017 година отворихме 3 клиники с модерно оборудване и апаратура, включително и стаи за релакс на персонала. Разлолагаме и със собствена, напълно модерна, зъботехническа лаборатория. Щастливи сме, че за кратък период от време, фирмата начислява вече повече от 40 служители.

По този начин "М3 Dent" предоставяме неограничени възможности за професионално развитие на служителите си в следните актуални работни позиции:


- лекар по дентална медицина
- зъботехник
- дентален асистент
- рецепционист
- агент (с немски, английски, френски, италиански, румънски, испански и гръцки език)
- офис асистент
- шофьор

Стремим се да върнем усмивката и самочувствието на всеки пациент, стартирал лечение при нас.
Кариера в компанията
"М3 Dent" предоставя  неограничени възможности за кариерно развитие на служители, които са отдадени на работата и дават своите идеи за развитието и подобрениeто дейността на клиниките, административното звено и зъботехническата лаборатория.
Контакти
М 3 ДЕНТ -ЦЕНТЪР ЗА СПЕЦИАЛИЗИРАНА ПРАКТИКА ЗА ИЗВЪНБОЛНИЧНА МЕДИКО - ДЕНТАЛНА ПОМОЩ ЕООД
ЕИК: 203158858
Адрес: Дървеница, ул. "Яна" 4
Младост 3, бл. 384
Младост 3, бл. 383
Телефон: +359879 99 12 15
 http://m3dent.com
Искам да получавам известия за новите обяви от М 3 ДЕНТ -ЦЕНТЪР ЗА СПЕЦИАЛИЗИРАНА ПРАКТИКА ЗА ИЗВЪНБОЛНИЧНА МЕДИКО - ДЕНТАЛНА ПОМОЩ ЕООД по имейл. Email:  
Корпортивен профил на М 3 ДЕНТ -ЦЕНТЪР ЗА СПЕЦИАЛИЗИРАНА ПРАКТИКА ЗА ИЗВЪНБОЛНИЧНА МЕДИКО - ДЕНТАЛНА ПОМОЩ ЕООД в Jobs.bg. ©2020