Елин Инженеринг ООД
Производство и ремонт на електродвигатели и всичко свързано с електродвигателите Служители: 10; Градове: Пловдив; Година на основаване: 1989; Технологии: електрически машини;


Елин Инженеринг ООД

За компанията

Елин Инженеринг ООД е стабилна и развиваща се фирма за производство и ремонт на електродвигатели, водни помпи, компресори и други електрически машини.

Ако искате да започнете нова работа във фирмата, която поддържа електродвигателите и помпите на българската индустрия – значи е добре да поговорим.

Предлагаме работа в млад екип от специалисти с възможност за развитие и придобиване на много нови знания и умения.

Кариера в компанията
Елин Инженеринг ООД е постоянно развиваща се фирма, която е водеща в ремонта на електродвигатели в България, вече над 25 години.

Ние вярваме, че най-ценното нещо за нашата фирма не са цеховете, машините или печалбите, а хората и духът, които изграждат екипа и името ни.

Нашата семейна фирма се ръководи от три поколения сециалисти в областта на ел. двигателите и е винаги отворена към нови хора, които да допълнят нашия компактен и единен екип.

Ако смятате, че Вие сте този човек, проявявате интерес към електродвигателите или мислите, че ще Сте полезен в нашата дейност, ще се радваме да се свържете с нас
Контакти
Елин Инженеринг ООД
ЕИК: 201876347
Адрес: ПЛОВДИВ: 4141 Трилистник, Индустриален път №1
Искам да получавам известия за новите обяви от Елин Инженеринг ООД по имейл. Email:  
Корпортивен профил на Елин Инженеринг ООД в Jobs.bg. ©2019