ЩРАБАГ ЕАД
Архитектура и строителство


ЩРАБАГ ЕАД

За компанията
Концернът STRABAG е активен на българския пазар от 2001 г. и от 2008 г. насам се появява под името на марката ЩРАБАГ ЕАД. До момента групата има филиали във всички региони на България, имащи отношение към пазара. Компанията оперира във всички строителни сектори, особено в транспортна инфраструктура, високо строителство и гражданско строителство, както и за проекти за строителство на обекти, свързани с екология.

В България ЩРАБАГ ЕАД е гарант за качество в пътното строителство при изграждането на пътища и пътни съоръжения от асфалт и бетон, в железопътното строителство, при полагането на канализационни и тръбопроводни мрежи, строителството на спортни съоръжения, изграждането на технически съоръжения за опазване на околната среда и разработването и прилагането на специални иновативни технологии. Модерната строителна механизация, широката гама строителни материали собствено производство и разнообразният спектър от строителни дейности, дори и след датата на приключване на проекта, гарантират безпроблемното изпълнение на поръчките и постигането на трайни и висококачествени резултати.
Кариера в компанията

Защото успехът идва от съвместната работа.

Като европейска технологична група за строителни услуги, ние конструираме хиляди сгради и съоръжения по целия свят всяка година, като събираме заедно правилните хора, материали и оборудване на точното място и в точното време. Това не би било възможно без работа в екип – отвъд географските граници и организационни единици.
Станете част от нашия екип!

Ние предлагаме предизвикателна кариера в рамките на сектор с дългосрочни проекти и перспективи, възможност за работа в международна среда и компания с утвърден стандарт.

Контакти
ЩРАБАГ ЕАД
ЕИК: 130463628
Адрес: ЩРАБАГ ЕАД
1784 София/България,
бул. "Цариградско шосе" 115 Г, Етаж 8
Телефон: + 359 2 44 58 845
Fax: +359 2 44 58 889
 www.strabag.bg
Искам да получавам известия за новите обяви от ЩРАБАГ ЕАД по имейл. Email:  
Всички обяви на ЩРАБАГ ЕАД
19.11.20 Пловдив
1 - 1 от 1
Корпортивен профил на ЩРАБАГ ЕАД в Jobs.bg. ©2020