Фили Вайб АД
"Pizza Lab" е верига от ресторанти в България с незаменим дизайн, млад екип, приятна атмосфера, качествени продукти и технология, която позволява пицата да бъде приготвена по-избор на клиента и изпечена в специални фурни за по-малко от 2 минути. Служители: 100; Градове: София, Пловдив; Година на основаване: 2015; Придобивки:  Конкурентно и редовно заплащане;    Бонус система за допълнително възнаграждение;    Тиймбилдинг;    Гъвкаво и съобразено работно време;  

Фили Вайб АД

За компанията
"Pizza Lab" е верига от ресторанти в България. С изключително интензивния си растеж, Pizza Lab откри 10 ресторанта в България за 3 години. Благодарение нa своя млад и позитивен екип Pizza Lab е сред лидерите на най-бързото и качествено приготвяне на пица, с изключително голямо разнообразие от тесто и качествени продукти, подбрани от различни точки на света.
Кариера в компанията
В "Pizza Lab"  екипната работа, доброто настроение, бързото и професионално израстване са доказани и високо ценени от всеки член на екипа.

Не е нужно да имате опит в сферата на ресторантьорството. Pizza Lab предлага обучение с възнаграждение, бързо и професионално израстване.

В екипът на Pizza Lab се грижим, уважаваме и приемаме всички предизвикателства в нашето кариерно рзвитие с усмивка, благодарение на нашите колеги и приятели в екипа.
 
Контакти
Фили Вайб АД
ЕИК: 203418843
Адрес: София, бул. Цариградско шосе 115з, The Mall, ниво 2
 www.pizzalab.bg
 www.facebook.com/PizzaLabBulgaria/
Политика за защита на личните данни на Фили Вайб АД

Длъжностно лице по защита на личните данни - Фили Вайб АД
Искам да получавам известия за новите обяви от Фили Вайб АД по имейл. Email:  
Корпортивен профил на Фили Вайб АД в Jobs.bg. ©2020