РОНОС ООД
Търговия


РОНОС ООД

За компанията

„Ронос” ООД е една от водещите компании за доставка на офис техника и консумативи, офис обзавеждане и канцеларски материали в България.

Фирмата има 22 години успешна дейност на българския пазар. В този период нашият бизнес модел се оказа изключително успешен и ни позволи да се превърнем в предпочитан доставчик на над 5 000 клиенти. 

Компанията разполага с богато портфолио от продукти и е официален вносител и дистрибутор на световноизвестните марки BIC, 3M, копирни хартии HP, Esselte, Leitz, Rapid, Deli, Bi-Office и др.

Ронос ООД работи на пазара под името на двата си бранда
Office Market и BIG Market.

Компанията е уникална с това, че предлага иновативни решения за оптимизация и подобряване на потреблението на офис оборудване и консумативи.

Нашата мисия е да помагаме в изграждането на стилна и модерна офис среда, в която хората се чувстват комфортно и работят по-добре.

 

Кариера в компанията

Гордеем се, че през годините сме изградили екип от ярки индивидуалисти, които работят с респект и доверие помежду си. Нашите служители могат да разчитат на възможности за реализация и професионално израстраване в комфортна бизнес среда.

Контакти
РОНОС ООД
ЕИК: 831176328
Адрес: София, бул."Ал. Стамболийски" 84,
Бизнес сграда"Urban Model", ет. 7

www.bigmarket.bg
Телефон: 0700 17017
Fax: 0700 17017
 www.officemarket.bg
Искам да получавам известия за новите обяви от РОНОС ООД по имейл. Email:  
Всички обяви на РОНОС ООД
24.01.20 София
1 - 1 от 1
Корпортивен профил на РОНОС ООД в Jobs.bg. ©2020