ЕЛИТ СТРОИТЕЛНА КОМПАНИЯ ЕООД
Архитектура и строителство Служители: 150; Година на основаване: 2013;


ЕЛИТ СТРОИТЕЛНА КОМПАНИЯ ЕООД

За компанията
„Елит Строителна Компания“ ЕООД е фирма, обхващаща пълния спектър от услуги свързани с проектиране и строителство на сгради, съоръжения и инженерна инфраструктура в сферата на жилищното, общественото и промишленото строителство.

Компанията е вписана в Централен професионален регистър на строителя с Удостоверения №I-TV 016952, №I-TV 011064, №II–TV 004886 и №IV–TV 008219, както и сертифицирана по ISO 9001:2008, ISO 14001:2005, BSOHSAS 18001:2007, с което гарантира качествено и законосъобразно менажиране на строителния процес, както в изпълнението на строително-монтажните дейности, така и в осигуряването на безопасни условия на труд и опазване на околната среда.

Фирмата разполага със собствена складова база, лека и тежка механизация, кофражни и фасадни системи, както и екип от опитни техници, специализирани в цялостен инжeнеринг на сгради и съоръжения от I, II, III, IV и V категория, сертифицирани от водещите фирми за строителни материали на локално и интернационално ниво.

„Елит Строителна Компания” ЕООД е фирма, чиято основна цел е качеството и вниманието към всеки детайл, като за целта умело съчетава архитектурна мисъл и строителен подход. Старанието на компанията е да постави нови стандарти в разбирането за цялостен инженеринг, с което да печели доверието и на бъдещи партньори и възложители в сферата на строителството.
Контакти
ЕЛИТ СТРОИТЕЛНА КОМПАНИЯ ЕООД
ЕИК: 202642315
Контакт за връзка по въпроси, свързани с лични данни - ЕЛИТ СТРОИТЕЛНА КОМПАНИЯ ЕООД
Искам да получавам известия за новите обяви от ЕЛИТ СТРОИТЕЛНА КОМПАНИЯ ЕООД по имейл. Email:  
Корпортивен профил на ЕЛИТ СТРОИТЕЛНА КОМПАНИЯ ЕООД в Jobs.bg. ©2020