Елефант Букстор ООД
Elephant Bookstore е independent gift shop, comic shop и английска винтидж книжарница с еклектичен избор на подаръчни предложения. Елефант Букстор ООД е и официален/ексклузивен дистрибутор на редица британски и американски брандове в България. Служители: 10; Градове: София; Година на основаване: 2012; Придобивки:  Качествен избор в предплатения обяд.;    Висок бонус, обвързан с месечния оборот и личните заслуги.;    Гъвкаво и късо работно време.;    Интернационална работна среда.;    Великолепна, високо комуникативна работна среда, предлагаща възможност за изграждането на контакти и добър имидж.;    Значително повишаване на комуникационните умения.;    30% отстъпка в предлагания асортимент.;    Допълнителни стимулиращи индивидуални предложения.;  


Елефант Букстор ООД

За компанията

Elephant Bookstore е independent shop и английска винтидж книжарница. Компанията Елефант Букстор ООД е официален и/или ексклузивен дистрибутор на редица британски и американски брандове в България. 

Представителият магазин на ул. Шишман в гр. София предлага богат, но еклектичен избор на подаръчните предложения, най-добрите трендове от Канада до Япония, селективен и придирчив избор на секънд и фърст хенд книги на английски език.

Специален акцент е направен върху линиите на лимитирания art, подписаната меморабилия, актуалния качествен фен мърч, поздравителните картички, и разбира се върху американските винтидж комикси и списания.

Автентична, искрена атмосфера, досущ като избраната музиката и отношението към работата.

Освен всичко друго, Elephant е и бастион на винтидж културата и добро място за бягство. 

Кариера в компанията
Имаме ясни критерии за колегите си. Търговската ни сцена се нуждае от конкретен вид присъствие и силен бекграунд.  

Горди сме с факта, че през последните няколоко години т.н. текучество в компанията е свързано единствено с професионалното кариерно и личностно развитие, напълно подкрепяно от компанията. Новите колеги идват на мястото на онези, които са заминали за чужбина, започват собствен бизнес, или изграждат професионалната си кариера, сързана с професията си.  
Контакти
Елефант Букстор ООД
ЕИК: 202297958
Адрес: ул. "Цар Иван Шишман" №31, гр.СОФИЯ, 1000
Телефон: 0896658052
 www.elephantbookstore.com
 www.instagram.com/elephantbookstoresofia
 www.facebook.com/ElephantBookstoreSofia
Контакт за връзка по въпроси, свързани с лични данни - Елефант Букстор ООД
Искам да получавам известия за новите обяви от Елефант Букстор ООД по имейл. Email:  
Всички обяви на Елефант Букстор ООД
29.06.20 София; Заплата от 1100 до 1300 BGN (Нето)
1 - 1 от 1
Корпортивен профил на Елефант Букстор ООД в Jobs.bg. ©2020