Елефант Букстор ООД
Elephant Bookstore е independent gift shop, comic shop и английска винтидж книжарница с еклектичен избор на подаръчни предложения. Елефант Букстор ООД е и официален/ексклузивен дистрибутор на редица британски и американски брандове в България. Служители: 14; Градове: София; Година на основаване: 2012; Придобивки:  Качествен избор в предплатения обяд;    Висок бонус, обвързан с месечния оборот и личните заслуги;    Гъвкаво и късо работно време;    Интернационална работна среда;    Великолепна, високо комуникативна работна среда, предлагаща възможност за изграждането на контакти и добър имидж;    Значително повишаване на комуникационните умения;    30% отстъпка в предлагания асортимент;    Допълнителни стимулиращи индивидуални предложения;  

Елефант Букстор ООД

За компанията
Elephant Bookstore" ООД е  ексклузивен национален дистрибутор на редица британски и американски брандове в България, част от които:
  • Gentlemen's Hardware
  • Wild+Wolf
  • Ted Baker (merchandise)
  • Captain Fawcett
  • Half Moon Bay
  • The New York Puzzles Co.
  • Unemployed Philosopher's Guild
Представителният ни търговски обект се намира на "Цар Иван Шишман" 31, София. Освен шоурум, той е популярен independent shop и английска винтидж книжарница с еклектичен избор на подаръчните трендове от Канада до Япония, както и селективен и придирчив избор на секънд и фърст хенд книги на английски език.

В търговският обект на "Шишман" специален акцент е направен върху линиите на лимитирания art, подписаната меморабилия, актуалния качествен фен мърч, поздравителните картички, и разбира се върху американските винтидж комикси и списания.
Кариера в компанията
Имаме ясни критерии за колегите си. Търговската ни сцена се нуждае от конкретен вид присъствие и силен бекграунд.  

Горди сме с факта, че през последните няколоко години т.н. текучество в компанията е свързано единствено с растежа на компанията и с професионалното кариерно развитие извън "Елефант Букстор" ООД.
Контакти
Елефант Букстор ООД
ЕИК: 202297958
Адрес: ул. "Цар Иван Шишман" №31, гр.СОФИЯ, 1000
Телефон: 0896658052
 www.elephantbookstore.com
 www.instagram.com/elephantbookstoresofia
 www.facebook.com/ElephantBookstoreSofia
Контакт за връзка по въпроси, свързани с лични данни - Елефант Букстор ООД
Искам да получавам известия за новите обяви от Елефант Букстор ООД по имейл. Email:  
Всички обяви на Елефант Букстор ООД
20.11.20 София
1 - 1 от 1
Корпортивен профил на Елефант Букстор ООД в Jobs.bg. ©2020