Кинополис ЕООД
Компанията развива верига от киносалони. Служители: 20; Градове: Габров, Карлово, Плевен, Търговище, Велико Търново, Ахтопол, Приморско; Година на основаване: 2014;


Кинополис ЕООД

За компанията
КИНОПОЛИС е съвсем млада и бързо развиваща се компания в сферата на кинопоказа. Нашата цел е да създадем верига качествени киносалони, както в страната, така и в съседните държави.

Мениджмънта на компанията се състои от опитни професионалисти доказали себе си именно в сферата на кинопоказа и поради това вярваме, че ще успеем да се наложим на пазара.

На 27.02.2015 година предстои да открием първият ни обект в гр. Габрово. "КИНОПОЛИС - Габрово" ще разполага с две кинозали по 50 места, оборудвани с дигитални прожектори Christie, сребърни екрани Harkness, приставки за 3D цифрова прожекция Master Image, звук Dolby 7.1.

Кариера в компанията
Като млада компания екипът ни все още е малък и спортен, сплотен и спокоен. Работната среда е приятелска. Предвид, че сега растем, вие имате реален шанс да растете, заедно с нас - професионално, йерархично, личностно - всичко, което трябва да направите е да ви забележим и да ни докажете вашата стойност за компанията.

Философията ни е, че бизнесът трябва да се прави по буквата на закона и поради това:
1. Ние НЕ крием приходи.
2. Ние си ПЛАЩАМЕ данъците.
3. Ние не лъжем контрагентите и клиентите си.
4. Ние мразим да ни бавят плащанията и мразим да ни бавят вземанията.
5. Ние мразим да бавим заплатите на нашите служители.
6. Ние не желаем да накърняваме интереса на нашите служители и затова плащаме осигуровки върху пълната ви заплата и върху бонусите ви дори. Когато един ден се пенсионирате, моля, спомнете си този текст и ако не сега, то тогава със сигурност ще оцените законосъобразният ни начин на работа.
7. Здравите и щастливи хора работят по-добре! Затова бавно, но сигурно и систематично ще правим всичко по силите си да подобряваме вашето работно място и да поддържаме вашето добро здраве.
8. Винаги ще толерираме работливи, приветливи, жадни за знание хора.
9. Покажете, че сте НАД СРЕДНОТО НИВО ако държите на вашето работно място при нас! Ако се трудите съвестно и изпълнявате задълженията си в срок ние ви обещаваме да забележим и възнаградим вашето усърдие.
10. Ако не можете да работите с хора, ако не сте търпеливи, любезни, състрадателни и тактични - нямате място при нас!
11. В нашата фирма корупцията е забранена във всякаква форма!
12. Всякакви кражби (вътрешнофирмени или от клиентите) ще бъдат наказвани с дисциплинарно уволнение и ще ви преследваме съдебно до последна възможност.

Ако описаното по-горе ви звучи невероятно, това е защото малко български фирми харесват и следват подобна философия. Ние държим да имаме най-доброто и затова искаме да предлагаме на нашите служители най-доброто.

Това е мотивационно ни писмо до нашите кандидати за работа. Ще очакваме и от вас да си "напишете домашното", когато кандидатствате за работа при нас - посредствени CV-та, без снимка, без придружаващо мотивационно писмо, няма да бъдат разглеждани.
Контакти
Кинополис ЕООД
ЕИК: 203209199
Адрес: Офис:
Гр. София 1504
ул. Тракия 35, ет. 2, офис 3
Телефон: +359899189190
 www.kinopolis.bg
Искам да получавам известия за новите обяви от Кинополис ЕООД по имейл. Email:  
Корпортивен профил на Кинополис ЕООД в Jobs.bg. ©2020