НЮ ЕНЕРДЖИ ПРО ЕООД
Енергетика и ютилитис


НЮ ЕНЕРДЖИ ПРО ЕООД

За компанията
„Ню Енерджи Про” ЕООД е с основна дейност цялостно изграждане и монтаж на електроинсталации – ниско, средно и високо напрежение – в промишлени, жилищни и обществено-административни сгради; консултиране на клиенти, проектиране, доставка на материали, изграждане и поддръжка на електроинсталации – нашите специалисти са на ваше разположение винаги, когато имате нужда от тях.
Ние знаем колко отговорна и важна за нормалното ежедневие и живота на хората е нашата работа. За това подхождаме с нужното внимание, прилагаме изключително строги мерки за контрол на качеството по време на целия процес и гарантираме безопасността и доброто изпълнение на поставените ни задачи.
Разполагаме със собствена база и цех за изработка и окомплектоване на електротабла и нестандартно оборудване. Поддържаме пълен набор от нова техника и инструменти, необходими за изграждането на всякакъв вид електроинсталации – заваръчно оборудване, инструменти за локализация на електрически неизправности; а също и собствен автопарк.
Контакти
НЮ ЕНЕРДЖИ ПРО ЕООД
ЕИК: 203301480
Адрес: гр.Пловдив ул. Любен Каравелов 37
Телефон: 00359878441915
 www.newenergypro.com
Искам да получавам известия за новите обяви от НЮ ЕНЕРДЖИ ПРО ЕООД по имейл. Email:  
Всички обяви на НЮ ЕНЕРДЖИ ПРО ЕООД
08.06.20 Пловдив
1 - 1 от 1
Корпортивен профил на НЮ ЕНЕРДЖИ ПРО ЕООД в Jobs.bg. ©2020