НЕРРО НЕДВИЖИМИ ИМОТИ ЕООД
Всеки човек желае най-доброто за себе си! За това ние даваме най-доброто от всички нас, за Вас! Единствени се развиваме рамо до рамо, обединени от идеята за изграждане на успешни хора, преследвайки идеалната цел! Служители: 90; Градове: София, Пловдив, Бургас и Варна; Година на основаване: 2014; Придобивки:  Безплатни обучения;    Допълнително здравно осигуряване;    Гъвкаво работно време;    Месечни/годишни бонуси;    Ваучери за транспорт;    Безплатни напитки в офиса;    Тиймбилдинг събития;    Награди;  

НЕРРО НЕДВИЖИМИ ИМОТИ ЕООД

За компанията
Компанията се развива доста успешно в сферата на недвижимите имоти от години. Хората, които изграждаме основата сме водени от идеалната цел да направим максимален брой хора успешни, в личен и професионален план. За постигането й сме доказали многократно, че сме най-успешни! Възможностите пред Вас са много и различни.
Покриваме всички сегменти в бранша и се ангажираме да развием потенциала Ви на най-добро ниво, като Ви насочим в правилната посока.Системата ни за развитие е от друго измерение, даваща възможност на всеки да стане наш бизнес партньор!

Ако успеха има име то това е "Нерро"
Кариера в компанията
Компанията е изградена на принципа на скачените съдове: "колкото повече съдове има, толкова повече течност циркулира в системата на успеха"! Изграден с много въображение и доказан във времето, начинът ни на работа спомага по най-добрия начин всеки, който вниква в смисъла на организацията.

Да работиш при нас е, като да работиш за себе си!
Контакти
НЕРРО НЕДВИЖИМИ ИМОТИ ЕООД
ЕИК: 203302956
Адрес: гр. София, бул. Акад. Иван Евст. Гешов № 50, ет. 1, офис № 2
 www.nerro.bg
 www.facebook.com/nerro.estates/
Контакт за връзка по въпроси, свързани с лични данни - НЕРРО НЕДВИЖИМИ ИМОТИ ЕООД
Искам да получавам известия за новите обяви от НЕРРО НЕДВИЖИМИ ИМОТИ ЕООД по имейл. Email:  
Всички обяви на НЕРРО НЕДВИЖИМИ ИМОТИ ЕООД
12.10.20 София
1 - 1 от 1
Корпортивен профил на НЕРРО НЕДВИЖИМИ ИМОТИ ЕООД в Jobs.bg. ©2020