КЦМ АД
Дружеството е изцяло българска частна компания и е най-големият производител на олово и цинк в България. Служители: 1400; Градове: Пловдив; Година на основаване: 1961; Придобивки:  Безплатен транспорт;    Безплатна храна;  
КЦМ АД
За компанията
Комбинатът за цветни метали (КЦМ АД) е разположен на площадка между градовете Асеновград и Пловдив. Дружеството е изцяло българска частна компания присъстваща без прекъсване в стопанския живот на България от 1961 г. Дружеството е  най-големият производител на олово и цинк в България и е безспорен лидер в производството на цветни и благородни метали в Югоизточна Европа и Черноморския регион. Успешното управление на  Дружеството утвърди КЦМ АД като световен лидер в технологиите за производство на олово и цинк и като Български работодател осигуряващ устойчиви доходи, професионално развитие и кариерно израстване на персонала.

КЦМ АД е емблематичен пример за успешни кариери на редица поколения от Пловдивския регион. Като българска компания Дружеството поддържа политика за устойчиво развитие на човешкия капитал в България и региона на Пловдивска област. Със своята многообразна стопанска дейност, КЦМ АД осигурява стабилна заетост в различни професионални области.

КЦМ АД е индустриално предприятие опериращо успешно в условията на нормативната рамка на Европейския съюз. От първостепенно значение за управлението на компанията е поддържането и постоянното подобряване на работната среда, и условията на труд. Въведените нови технологии за производство отговарят на най-добрите налични техники наложени и одобрени от Европейския съюз. В своята близо 60 годишна история Дружеството развива и поддържа устойчиви традиции в осигуряване на социални придобивки за своя персонал без еквивалент в България.

Следвайки своя успешен път и традиции, КЦМ АД ще продължи да бъде значима Българска компания оперираща на индустриална площадка между градовете Асеновград и Пловдив.
Контакти
КЦМ АД
ЕИК: 115007471
Адрес: гр.Пловдив
Асеновградско шосе
п.к.4009
Искам да получавам известия за новите обяви от КЦМ АД по имейл. Email:  
Корпортивен профил на КЦМ АД в Jobs.bg. ©2018