СДРУЖЕНИЕ СПОРТЕН КЛУБ ПО КУЛТУРИЗЪМ, ФИТНЕС И СИЛОВ ТРИБОЙ МАСЪЛ АРТ
Спортен клуб "Масъл арт" е първата фитнес зала в гр. Пловдив. Под вещото ръководство на Ким Мерджанов залата е дала не един и двама шампиони за над 20 годишното си съществуване. Намира се в самия център на града. Градове: Пловдив; Година на основаване: 1990;


СДРУЖЕНИЕ СПОРТЕН КЛУБ ПО КУЛТУРИЗЪМ, ФИТНЕС И СИЛОВ ТРИБОЙ МАСЪЛ АРТ

За компанията
Спортен клуб "Масъл арт" е основан през 1990 година, и е първата фитнес зала в гр. Пловдив. Под вещото ръководство на Ким Мерджанов залата е дала не един и двама шампиони за над 20 годишното си съществуване. Залата има развита клубна култура и привлича нови и бъдещи клубни, републикански и европейски шампиони.

Фитнес клуб "Muscle Art" - Пловдив е оборудван с най-модерни фитнес уреди за тренировка на цялото тяло, разполага с боксов салон, солариум и сауна. На ваше разположение е протеинов бар в помощ на вашето тяло да се справи с всякакъв вид тренировки.

Спортната зала на шампионите "Масъл Арт" се намира в самия център на гр. Пловдив, на ул. Гладстон 15. Ще ни намерите лесно и ще почувствате силата на вашия дух чрез силата на вашето тяло.
Контакти
СДРУЖЕНИЕ СПОРТЕН КЛУБ ПО КУЛТУРИЗЪМ, ФИТНЕС И СИЛОВ ТРИБОЙ МАСЪЛ АРТ
ЕИК: 115554711
Адрес: Пловдив, ул. Гладстон 15
Телефон: 032626576
 http://www.muscleart-bg.com
Искам да получавам известия за новите обяви от СДРУЖЕНИЕ СПОРТЕН КЛУБ ПО КУЛТУРИЗЪМ, ФИТНЕС И СИЛОВ ТРИБОЙ МАСЪЛ АРТ по имейл. Email:  
Корпортивен профил на СДРУЖЕНИЕ СПОРТЕН КЛУБ ПО КУЛТУРИЗЪМ, ФИТНЕС И СИЛОВ ТРИБОЙ МАСЪЛ АРТ в Jobs.bg. ©2020