Изи Асет Мениджмънт АД
Счетоводство/Финанси


Изи Асет Мениджмънт АД
За компанията

“Изи Асет Мениджмънт” АД, по-позната чрез търговското си наименование като Изи Кредит, е сред най-бързо и успешно развиващите се български финансови институции в Източна Европа. Изи Кредит е сред водещите компании на пазара на бързи заеми в България и има свои филиали в Румъния, Украйна, Полша и Чехия, а от скоро и в Македония. Продуктите на Изи Кредит се предлагат вече повече от година и в Български пощи. Заемите й се отпускат чрез добре обучени и мотивирани кредитни консултанти, много бързо – до 24 часа от заявката, много удобно – в дома на клиента и при минимални изисквания. Изи Кредит е сред големите работодатели в България. В компанията, в това число и в международните й филиали, работят над 6300 лица част от екипа, по-голямата част от които са кредитни консултанти. В централния офис в София са заети около 250 експерти в най-различни области: търговия, маркетинг, международен бизнес, човешки ресурси, право, финанси, счетоводство, статистика, корпоративна сигурност, информационни и компютърни технологии. Компанията разполага и със свой Кол Център, който обслужва клиентите по телефона. През 2012 година Изи Кредит беше класирана сред финалистите в категория „Най-предпочитан работодател с над 500 служители” от Българската асоциация за управление на хора и зае почитното второ място. Компанията е сред финалистите през 2013 г. и в категорията „Най-добра стратегия за интегриране на образованието в бизнеса“.

Кариера в компанията

Изи Кредит търси смели, комбинативни и инициативни хора, които освен лидери са и екипни играчи, имат бизнес и предприемаческо мислене и експериментират отговорно. Компанията се нуждае и от професионалисти с търговски опит и нюх, които имат глобален поглед, знаят чужди езици и не се притесняват да научат нови. През следващите години те ще помогнат на компанията да се утвърди на нови външни пазари, което е голямата й цел. Всички отворени позиции се публикуват на уебсайта на компанията и в най-използваните кариерни сайтове.

Професионалното развитие и израстването в йерархията на служителите е гарантирано от мотивационна стратегия и конкретни програми (програма „Таланти”, програма „Менторство” и други). През 2014 г. Изи Кредит стартира първата финансова програма „Не на дълговете, Да на парите“, която е изцяло безплатна и цели повишаването на финансовата грамотност на пълнолетните граждани в цялата страна. Към днешна дата обучението успешно са преминали повече от 350 участника от цялата страна. Именно за тази инициатива Изи Кредит бе отличен от списание „Business lady” с отличието „ Златно сърце“, с което за пореден път си заслужихме, това, да бъдем най-популярната марка за кредити за 2014 г.

За своите служители Изи Кредит организира всяка година „Национална Търговска Конференция “, „Спартакиада“, „ Спортувай с Изи Кредит в твоя град“, тиймбилдинг, както и незабравими рожденни дни на компанията. Изключително социално ориентирани, подкрепяме много инициативи като най-мащабното по рода си почистване на България – „Да изчистим България за един ден“, провело се на 17.04.2014 г. и Маратон на София, на който Изи Кредит е генерален спонсор за втора поред година, като част от социалноотговорната си програма за популяризиране на спорта за здравето.

Възнагражденията в Изи Кредит са обвързани с индивидуалните резултати и включват фиксирана заплата плюс процент от изпълнените цели. Работата на всеки служител се оценява два пъти годишно чрез метода на 360-градусовата оценка. Компанията предлага атрактивни социални придобивки - достъп до здравен пакет услуги и болнична помощ, служебни автомобили, ваучери, гориво, отстъпки в търговски обекти, евтини застраховки и почивки. Изи Кредит има свой обучителен център – Изи Академия, в който бизнес треньори подготвят кредитните консултанти и мениджърите в търговската структура на компанията. Кредитните консултанти на компанията получават редица привилегии и придобивки чрез програма за мотивация, а на новите консултанти се предоставят стипендии, докато навлязат в професията и започнат да печелят.
Изи Кредит предлага глобални перспективи за кариера на своите служители. В момента някои от най-добрите български мениджъри на компанията ръководят филиалите на компанията в чужбина. За разрастването на бизнеса си на нови пазари, каквато е стратегическата цел на акционерите, компанията ще разчита изключително на българските си служители. Подготвена е специална програма разработена за тях, включваща шестмесечни обучения. Те обхващат работа на всички нива в търговската структура, както и в определени дирекции в централен офис. Така подготвените бойни отбори ще превземат и развиват нови хоризонти!

 
Контакти
Изи Асет Мениджмънт АД
ЕИК: 131576434
Адрес: гр. София, бул. "Джавахарлал Неру"28, Силвър център
Политика за защита на личните данни на Изи Асет Мениджмънт АД

Контакт за връзка по въпроси, свързани с лични данни - Изи Асет Мениджмънт АД
Искам да получавам известия за новите обяви от Изи Асет Мениджмънт АД по имейл. Email:  
Всички обяви на Изи Асет Мениджмънт АД
09.08.18 София
09.08.18 София
вчера София
вчера Силистра
10.08.18 Лом
10.08.18 Козлодуй
09.08.18 Свищов
08.08.18 София
08.08.18 Каварна
07.08.18 Велико Търново
03.08.18 София
03.08.18 Пловдив
02.08.18 София
02.08.18 Сливница
02.08.18 София
02.08.18 Русе
01.08.18 Гоце Делчев
30.07.18 Нови Искър
27.07.18 Пещера
27.07.18 Пазарджик
<<  [1] 2  3   >>
1 - 20 от 43
Корпортивен профил на Изи Асет Мениджмънт АД в Jobs.bg. ©2018