Изи Асет Мениджмънт АД
Счетоводство/Финанси


Изи Асет Мениджмънт АД
За компанията

“Изи Асет Мениджмънт” АД, по-позната чрез търговското си наименование като Изи Кредит, е сред най-бързо и успешно развиващите се български финансови институции в Източна Европа. Изи Кредит е сред водещите компании на пазара на бързи заеми в България и има свои филиали в Румъния, Украйна, Полша и Чехия, а от скоро и в Македония. Продуктите на Изи Кредит се предлагат вече повече от година и в Български пощи. Заемите й се отпускат чрез добре обучени и мотивирани кредитни консултанти, много бързо – до 24 часа от заявката, много удобно – в дома на клиента и при минимални изисквания. Изи Кредит е сред големите работодатели в България. В компанията, в това число и в международните й филиали, работят над 6300 лица част от екипа, по-голямата част от които са кредитни консултанти. В централния офис в София са заети около 250 експерти в най-различни области: търговия, маркетинг, международен бизнес, човешки ресурси, право, финанси, счетоводство, статистика, корпоративна сигурност, информационни и компютърни технологии. Компанията разполага и със свой Кол Център, който обслужва клиентите по телефона. През 2012 година Изи Кредит беше класирана сред финалистите в категория „Най-предпочитан работодател с над 500 служители” от Българската асоциация за управление на хора и зае почитното второ място. Компанията е сред финалистите през 2013 г. и в категорията „Най-добра стратегия за интегриране на образованието в бизнеса“.

Кариера в компанията

Изи Кредит търси смели, комбинативни и инициативни хора, които освен лидери са и екипни играчи, имат бизнес и предприемаческо мислене и експериментират отговорно. Компанията се нуждае и от професионалисти с търговски опит и нюх, които имат глобален поглед, знаят чужди езици и не се притесняват да научат нови. През следващите години те ще помогнат на компанията да се утвърди на нови външни пазари, което е голямата й цел. Всички отворени позиции се публикуват на уебсайта на компанията и в най-използваните кариерни сайтове.

Професионалното развитие и израстването в йерархията на служителите е гарантирано от мотивационна стратегия и конкретни програми (програма „Таланти”, програма „Менторство” и други). През 2014 г. Изи Кредит стартира първата финансова програма „Не на дълговете, Да на парите“, която е изцяло безплатна и цели повишаването на финансовата грамотност на пълнолетните граждани в цялата страна. Към днешна дата обучението успешно са преминали повече от 350 участника от цялата страна. Именно за тази инициатива Изи Кредит бе отличен от списание „Business lady” с отличието „ Златно сърце“, с което за пореден път си заслужихме, това, да бъдем най-популярната марка за кредити за 2014 г.

За своите служители Изи Кредит организира всяка година „Национална Търговска Конференция “, „Спартакиада“, „ Спортувай с Изи Кредит в твоя град“, тиймбилдинг, както и незабравими рожденни дни на компанията. Изключително социално ориентирани, подкрепяме много инициативи като най-мащабното по рода си почистване на България – „Да изчистим България за един ден“, провело се на 17.04.2014 г. и Маратон на София, на който Изи Кредит е генерален спонсор за втора поред година, като част от социалноотговорната си програма за популяризиране на спорта за здравето.

Възнагражденията в Изи Кредит са обвързани с индивидуалните резултати и включват фиксирана заплата плюс процент от изпълнените цели. Работата на всеки служител се оценява два пъти годишно чрез метода на 360-градусовата оценка. Компанията предлага атрактивни социални придобивки - достъп до здравен пакет услуги и болнична помощ, служебни автомобили, ваучери, гориво, отстъпки в търговски обекти, евтини застраховки и почивки. Изи Кредит има свой обучителен център – Изи Академия, в който бизнес треньори подготвят кредитните консултанти и мениджърите в търговската структура на компанията. Кредитните консултанти на компанията получават редица привилегии и придобивки чрез програма за мотивация, а на новите консултанти се предоставят стипендии, докато навлязат в професията и започнат да печелят.
Изи Кредит предлага глобални перспективи за кариера на своите служители. В момента някои от най-добрите български мениджъри на компанията ръководят филиалите на компанията в чужбина. За разрастването на бизнеса си на нови пазари, каквато е стратегическата цел на акционерите, компанията ще разчита изключително на българските си служители. Подготвена е специална програма разработена за тях, включваща шестмесечни обучения. Те обхващат работа на всички нива в търговската структура, както и в определени дирекции в централен офис. Така подготвените бойни отбори ще превземат и развиват нови хоризонти!

 
Контакти
Изи Асет Мениджмънт АД
ЕИК: 131576434
Адрес: гр. София, бул. "Джавахарлал Неру"28, Силвър център
Политика за защита на личните данни на Изи Асет Мениджмънт АД

Контакт за връзка по въпроси, свързани с лични данни - Изи Асет Мениджмънт АД
Искам да получавам известия за новите обяви от Изи Асет Мениджмънт АД по имейл. Email:  
Всички обяви на Изи Асет Мениджмънт АД
вчера София
05.02.19 София
15.02.19
 КАСИЕР
София
12.02.19 София; Заплата от 1000 до 1700 BGN (Бруто)
04.02.19
 АРХИВАР
Перник
13.02.19 Каварна
12.02.19 Пловдив; Заплата от 900 до 1600 BGN (Бруто)
12.02.19 Елин Пелин
12.02.19 Казанлък; Заплата от 700 до 1400 BGN (Бруто)
12.02.19 Варна; Заплата от 900 до 1600 BGN (Бруто)
12.02.19 Самоков; Заплата от 700 до 1400 BGN (Бруто)
05.02.19 София
05.02.19 Казанлък
04.02.19 Пловдив; Заплата от 900 до 1600 BGN (Бруто)
29.01.19 Бургас; Заплата от 900 до 1600 BGN (Бруто)
28.01.19 Русе
28.01.19 Севлиево
25.01.19 Бургас
25.01.19 Карнобат
24.01.19 София
<<  [1] 2  3   >>
1 - 20 от 46
Корпортивен профил на Изи Асет Мениджмънт АД в Jobs.bg. ©2019