ВиоМода ЕООД
Текстилно производство Служители: 250; Градове: Пловдив, Кричим, Чирпан; Година на основаване: 2014;

ВиоМода ЕООД

За компанията
 

Българската фабрика на компанията, специализирана в кроене, шиене и лепени шевове, осигурява пълен набор от услуги за спортните брандове. Основната продуктова гама включва термобельо, дрехи от флийс и полиуретан ламинат, изработени от Gore-Tex или други водоустойчиви и дишащи мембрани. Дизайнът, разработката и продукцията са базирани в Пловдив, България.

Екипът от работници на ВиоМода се разрастна и достигна над 200 души. Дейността на фабриката ни е съсредоточена върху кроене, шиене и бродерия (12 цвята) и на седмица се изработват средно 1000 бройки (в зависимост от стила). Наскоро ВиоМода инвестира в ново поколение шевни машини Yuki и Yamato, както и в специализирани машини за висококачествена функционална довършваща обработка.

Кариера в компанията
ВИОМОДА  е   австрийска компания, която произвежда в Пловдив високотехнологични продукти за международния спортен пазар. Фирмата е инвестирала до момента около 500.000€ в машинния си парк. Това позволява тя да предоставя изцяло завършен продукт: от първата сурова рисунка до финалната кройка с прототип и крайно производство. Производственият капацитет възлиза на 120 000 бройки годишно. Фирмата успешно изнася производсвото си към страни като Финландия, Норвегия, Швеция, Италия, Германия, Австрия и др. 
Контакти
ВиоМода ЕООД
ЕИК: 203179539
Адрес: ул. Ландос 4,
Пловдив 4006,
Телефон: 088 2950 366
 www.viomoda.at
Искам да получавам известия за новите обяви от ВиоМода ЕООД по имейл. Email:  
Корпортивен профил на ВиоМода ЕООД в Jobs.bg. ©2020