ВХОД МЕНИДЖЪР ЕООД
Бизнес, консултантски услуги, Недвижими имоти, Правни и юридически услуги


ВХОД МЕНИДЖЪР ЕООД

За компанията
Вход Мениджър ЕООД (ЕИК : 203024670) e компания, която се занимава с професионално управление и поддържане на Етажна Собственост. Ние от екип на Вход Мениджър ЕООД успешно създадохме и развихме най-голямата фирма, която предлага този тип услуги на територията на България. Пакетът услуги „професионален домоуправител“, който ние от Вход Мениджър ЕООД предлагаме, е подходящ за всички домакинства и Етажни собствености и предлага високо качество на достъпни цени. Към момента, ние от екипа на Вход Мениджър ЕООД обслужваме над 25 хиляди домакинства, както и 1200 Етажни Собствености в София.
Услугата „професионален домоуправител“ се допълва от предложенията на дъщерните компании на Вход Мениджър ЕООД - Чистота Мениджър ЕООД, ДДД Мениджър ЕООД, Ключ Мениджър ЕООД и Реклама Мениджър ЕООД. В петте компании работим общо над 100 специалиста, като предлагаме разнообразни услуги в зависимост от пакета, който нашите клиетни са избрали за Етажна им Собственост. Подбирането на служителите на Вход Мениджър ЕООД ни позволява да предлагаме не само високи стандарти на работа, но и да работим по посока усъвършенстването на услугата „професионален домоуправител“.
Ние от Вход Мениджър ЕООД не вярваме в хората, които знаят и могат всичко. Именно затова сме изградили услугата „професионален домоуправител“ не около 1 човек, а около екипи, които се занимават с различните казуси и въпроси. По този начин Вход Мениджър ЕООД гарантира на всички клиенти компетентни решения за вашата Етажна Собственост.
Именно, защото ние от Вход Мениджър ЕООД работим в екипи, които предлагат различни услуги (административна, финансова, техническа, юридическа и организационна), имаме нужда от амбициозни и целеустремени хора, които искат да бъдат част от Вход Мениджър ЕООД. Постоянно нарастващият брой клиенти на Вход Мениджър ЕООД изисква и разрастването на отделите, за да можем да гарантираме, че всяко домакинство ще получи вниманието, от което има нужда. Разделението на задачите на екипи във Вход Мениджър ЕООД дава възможността да се специализирате в една област и да предоставяте висококачествени услуги на всички клиенти. Вход Мениджър ЕООД търси компетентни и мотивирани хора, които да станат част от екипа на компанията.

Кариери във Вход Мениджър ЕООД
За нас от екипа на Вход Мениджър ЕООД е важно да предлагаме на всички наши клиенти най-добрите услуги за тяхното домакинство и Етажна Собственост и постоянно се стремим към усъвършенстване на нашите познания и умения. Ние знаем, че за да изпълним целта си са ни нужни хора, които са отдадени на работата си и да я вършат с желание и целеустременост. Вход Мениджър ЕООД има нужда от мотивирани, амбициозни и гъвкави хора, които не се страхуват от трудности, които работата може да създаде, и успяват да намерят решение на всеки проблем, с който се сблъскат. Вход Мениджър ЕООД предлага удобни работни часове, приятна работна обстановка, мотивиран екип и конкурентно възнаграждение. Ако смяташ, че си готов за предизвикателството, присъедини се към екипа на Вход Мениджър ЕООД!

Контакти:
Адрес: Вход Мениджър ЕООД: гр. София, бул. Александър Стамболийски 55
етаж 1 - офис за обслужване на клиенти, етаж 2 - централен административен офис на Вход Мениджър ЕООД
Телефон: 0700 12 271
Контакти
ВХОД МЕНИДЖЪР ЕООД
ЕИК: 203024670
Адрес: гр. София, бул. Александър Стамболийски 55
Телефон: 0700 12 271
 vhodmanager.com
Искам да получавам известия за новите обяви от ВХОД МЕНИДЖЪР ЕООД по имейл. Email:  
Всички обяви на ВХОД МЕНИДЖЪР ЕООД
08.07.20 София; Заплата 1500 BGN (Бруто)
01.07.20 София; Заплата от 1000 до 1500 BGN (Бруто)
29.06.20 София
26.06.20 София; Заплата от 1300 до 1500 BGN (Бруто)
25.06.20 София
1 - 5 от 5
Корпортивен профил на ВХОД МЕНИДЖЪР ЕООД в Jobs.bg. ©2020