ДАВИТОЗ 1 ЕООД
Образование, научна дейност


ДАВИТОЗ 1 ЕООД

За компанията

Нашата мисия

Чрез висококачествено обучение ние развиваме индивидуалните способности на нашите курсисти и провеждаме занятия с подчертана практическа подготовка.

 

Фирмен профил

Вследствие на високия си професионализъм образователен център ДАВИТОЗ е лицензиран от Министерството на Образованието и Науката НАПОО.

  • Център ДАВИТОЗ подготвя кадри по професиите и направленията Автобояджия, Автотенекеджия, Администратор, Аниматор, Армировка и бетон, Асансьорна техника, Барман, Бояджия, Брокер, Валутен касиер, Външни ВИК мрежи, Външни облицовки и настилки, Вътрешни облицовки и настилки, Готвач, Гримьор, Данъчен и митнически посредник, Екскурзовод, Ел. инсталации, Електродомакинска техника, Заварчик, Застрахователен агент, Зидария, Камериер/кa, Касиер/ка, Климатични системи, Козметик, 3D Studio Max, Autocad, Illustrator, Photoshop, Corel Draw, Кофражист, Крояч, Лична охрана, Мазилки и шпакловки, Маникюрист, Масажист, Метални конструкции, Начална компютърна грамотност, Оператор на компютър, Офис - секретар/ка, Офис- мениджър, Охрана на обекти, Пицар, Покриви, Помощник в строителството, Помощник- възпитател, Портиер- пиколо, Продавач- консултант, Ресторантьор, Сервитьор, Сладкар, Стоманобетонни конструкции, Стругар, Счетоводител, ТРЗ, Уеб дизайн, Фитнес- инструктор, Фризьор, Хлебар, Хотелиер, Шивач, Шлосер и други професии. Професионалните курсове се провеждат в учебната база на центъра, а за курсисти, които не могат да посещават курсовете на място, в лицензирано от МОН онлайн или смесено обучение. Нашите курсисти получават международно признати сертификати, лицензирани от Министерството на Образованието и Науката. Работещи в дадена професия с 6 и повече месеца трудов стаж могат да се явят на изпит в център ДАВИТОЗ без да са посещавали курс и да получат лицензиран сертификат.
  • Център ДАВИТОЗ провежда и чуждоезиково обучение по Английски, Немски, Испански, Руски, Френски, Италиански, Български за чужденци, Холандски, Гръцки, Турски, Полски, Арабски и други редки езици. Висококачественото обучение е резултат на дългогодишен опит и отличен преподавателски състав.
  • Център ДАВИТОЗ подготвя ученици и кандидат-студенти за матури, зрелостни изпити по български език и литература, математика, езици, география, история, биология, химия, физика, както и за международно признатите изпити Cambridge First Certificate, Advanced, Proficiency, IELTS, SAT, TOEFL, GRE, GMAT, Test DaF, DELE, както и за изпитите по география, история, биология, химия, физика. До 2014 година център ДАВИТОЗ има над 2100 курсисти издържали с отлични резултати международно признатите изпити, матурите и кандидат-студентските изпити.
  • Център ДАВИТОЗ работи и в онлайн курсове с курсисти от България, Канада, Германия, Холандия, Полша, Гърция.

Онлайн център ДАВИТОЗ подготви стотици свои курсисти да покажат отлични резултати на изпити в България и в чужбина. Медицинските кадри, подготвили се в център ДАВИТОЗ на ниво В1, В2 и С1 доказват своите способности и се реализират в Германия и Австрия чрез уменията си и международно признатите дипломи на център ДАВИТОЗ. Сертификатите от изпитите, издържани в Давитоз, са валидни за обучение и работа, включително за медицински кадри в Германия, Австрия и други държави.

  • Център ДАВИТОЗ извършва писмени и устни преводи и легализация от и на всички езици. След фирмите, за които нашите лицензирани заклети преводачи превеждат, са Лукойл, Балкан Уинд, Леместия Балкан Инвестърс, Мастърхаус и много други.
Кариера в компанията
Център Давитоз предлага над 60 различни вида курсове. Висококачественото обучение е резултат на дългогодишен опит и отличен преподавателски състав. Подборът и обучението преди и по време на работата в Давитоз са гаранция за високото качество на нашите служители.
Контакти
ДАВИТОЗ 1 ЕООД
ЕИК: 200742893
Адрес: Варна, бул. Владислав Варненчик 43
Телефон: 052 600 678, 0878 95 25 70
 davitoz.com
Искам да получавам известия за новите обяви от ДАВИТОЗ 1 ЕООД по имейл. Email:  
Всички обяви на ДАВИТОЗ 1 ЕООД
20.02.20 Бургас; Заплата 430 BGN (Бруто)
05.02.20 Варна; Заплата 430 BGN (Бруто)
1 - 2 от 2
Корпортивен профил на ДАВИТОЗ 1 ЕООД в Jobs.bg. ©2020