МАПЕИ БЪЛГАРИЯ ЕООД
производство и продажба на строителна химия Служители в България: 90; Градове в България: София, Русе; В България от: 2009; Служители глобално: 10500; Държави/градове извън България: представителства и производствени мощности в 56 страни по света; Година на основаване: 1937;

МАПЕИ БЪЛГАРИЯ ЕООД

За компанията
Знаете ли, че за изграждането на новата скоростна отсечка на метрото бяха използвани специализираните продукти на Mapei?

Да бъдем част от такъв мащабен проект е висока оценка за нас, тъй като това е ясен индикатор за постиженията ни от 2009 година, когато компанията стъпва на българския пазар.

За 10 години успяхме да спечелим доверието на своите партньори и клиенти.

Mapei България е част от Mapei S.p.A - италианска компания, производител на строителна химия с над 80 годишна история.

Mapei е компания, която се уповава на своите ценности, успявайки да ги съхрани и предаде повече от 80 години. Една от тях обаче е неизменна част от Mapei още от първия ден oт създаването на компанията през 1937 г. Иновациите са тази традиция, която е двигателят на технологичното бъдеще на корпорацията. Днес, Mapei има обособени 31 научноизследователски лаборатории разположени в 20 държави, които ежедневно работят усилено за разработката на нови продукти, изцяло иновативни за строителния сегмент в световен мащаб. В компанията работят 10500 служители,
като 12% от тях са заети с научни изследвания и разработки.

Mapei България успешно прилага технологичните постижения на Mapei S.p.A и у нас. Освен, че предлага голяма част от италианската продуктова гама на българския пазар, Mapei България произвежда сухи строителни смеси в завода си в град Русе.

Mapei е силно социално ангажирана компания. Въпреки, че сме производител на строителни материали, за нас е важно опазването на околната среда, затова създадохме продуктова гама с минимално въздействие върху природата.

В Mapei държим на качеството на продуктите си и затова непрестанно се стремим да подобрим характеристиките им. Mapei обединява строителството от настоящето с технология от бъдещето, благодарение на своите иновативни продукти и решения.
Контакти
МАПЕИ БЪЛГАРИЯ ЕООД
ЕИК: 200807280
Искам да получавам известия за новите обяви от МАПЕИ БЪЛГАРИЯ ЕООД по имейл. Email:  
Корпортивен профил на МАПЕИ БЪЛГАРИЯ ЕООД в Jobs.bg. ©2020