СИЛА БГ ООД
Интернет/Електронна търговия, Маркетинг/Реклама/ПР, Търговия

СИЛА БГ ООД

За компанията

Фирма СИЛА БГ датира съществуването си от 2007 година, като основният и предмет на дейност е продажба на дребно и едро на хранителни добавки и продукти за спортисти, аксесоари и облекло за фитнес и бойни изкуства. Дружеството стъпва на пазара през 2007 г. с първият си електронен магазин, а 2 години по-късно е открит и първият представителен магазин в София на адрес: ул. Г.С. Раковски 176.

Към момента СИЛА БГ разполага с 6 електронни магазина успешно опериращи на територията на България, Румъния, Гърция и Унгария. 

Доказателство за професионализма на СИЛА БГ са успешно приключените над 1 200 000 поръчки до момента към крайни клиенти от страната и чужбина. За физическите ни магазини, които наброяват 13 за страната е обичай да работят 7 дни в седмицата, 365 дни в годината.

 

Кариера в компанията

В СИЛА БГ държим да сме отговорен работодател, което ни превръща в ТОП желано място за работа. Целта ни да е привличаме най-добрите кадри, като наше призвание е да ги развиваме и задържаме с цел израстване в йерархията на фирмата. 

 

Ежедневно отправяме предизвикателства към служителите ни, както и предоставяме диверсифицирани възможности за развитие, осигуряваме вътрешнофирмено информиране за новооткрити възможности и отворени позиции. 

 

Стимулирането на всеки един кадър за постигане на високи резултати се извършва чрез внедряване на различни бонусни системи, които се актуалзират и на месечна база, в съобразност с иновативните световни тенденции и развитието на фирмената стратегия. 

 

Търсим най-добрите, за да ги превръщаме в незаменими! Контакти
СИЛА БГ ООД
ЕИК: 202085599
Адрес: Ул. Любляна 69, София
Телефон: 0878 506666
 www.silabg.com
Искам да получавам известия за новите обяви от СИЛА БГ ООД по имейл. Email:  
Всички обяви на СИЛА БГ ООД
06.08.20 София
30.07.20 София
21.07.20 Хасково
1 - 3 от 3
Корпортивен профил на СИЛА БГ ООД в Jobs.bg. ©2020