КРЕЗ ЕООД
Търговия


КРЕЗ ЕООД

За компанията
Корпорация КРЕЗ обединява в себе си компаниите КРЕЗ България, КРЕЗ Алианс, КРЕЗ Фишинг и КРЕЗ Армъри – всички те са доказали се партньори в областите, в които оперират – търговия, внос, производство, дистрибуция и продажби на едро и дребно в страната.
Корпорация КРЕЗ е революционен модел на модерното пазаруване като дава възможност на клиентите да открият всичко от едно място. В нашите обекти Хипермаркет КРЕЗ, Строймаркет КРЕЗ, Логистичен център КРЕЗ и Шоурум КРЕЗ предлагаме над 80 000 разнообразни и качествени продукти за дома, ремонта или Вашето хоби. 

Ние разполагаме с най-модерния стрелкови комплекс на Балканите, включващ модерно закрито стрелбище, оръжеен магазин, работилница и обучителна зала. Ние сме експерти  в стрелковите спортове, лова и забавленията сред природата. Риболовният магазин предлага пълна гама съоръжения, техника, аксесоари и екипировка за риболов.

Ние сме решени да намерим начини да повишим ефективността, да подобрим процесите и да постигнем най-високо ниво на обслужване и безопасност, всичко това, докато отговаряме на нуждите на нашите клиенти и потребители. 

Обект на философията на КРЕЗ не са маркетинговите хитрини, нито ударните промоционални трикове, които често се срещат при западните ни колеги. Наш приоритет са добре балансираните постоянни цени и наличности, богатият асортимент и приятната среда на пазаруване. Именно тази стратегия и добре шлифованият модел на работа стоят зад успеха на магазини КРЕЗ и зад доволните лица на нашите приятели - клиентите.
Кариера в компанията
С над 270 служители, корпорация КРЕЗ се нарежда сред най-големите  български работодатели в региона.

Ние сме новатори, сътрудници и създатели на история.
Ние изпълняваме мечти.
Ние изпълняваме цел.  

Мечтаем в европейски мащаб и действаме на местно ниво, иновативни сме, за да поддържаме висок стандарт и качество за нашите служители, техните семейства и нашите клиенти. 
В нашите обекти ще срещнете специалисти в областите на строителство и строителна химия, обзавеждане за баня, интериорно обзавеждане, електро, ВиК, декор и тониране на бои, машини и инструменти, градинско оборудване и обзавеждане, лова, риболова и стрелковите спортове.

Желаете ли да станете част от нашето семейство?
Контакти
КРЕЗ ЕООД
ЕИК: 112562788
Адрес: Пазарджик, Христо Касапвелев 1
Телефон: 0700 800 30
 www.krez.bg
Контакт за връзка по въпроси, свързани с лични данни - КРЕЗ ЕООД
Искам да получавам известия за новите обяви от КРЕЗ ЕООД по имейл. Email:  
Всички обяви на КРЕЗ ЕООД
вчера Пазарджик
09.09.20 Пазарджик; Заплата 1000 BGN (Бруто)
28.08.20 Пазарджик; Заплата 1500 BGN (Бруто)
16.09.20 Пазарджик
08.09.20 Пазарджик
1 - 5 от 5
Корпортивен профил на КРЕЗ ЕООД в Jobs.bg. ©2020