СДРУЖЕНИЕ ЧАСТНО СРЕДНО УЧИЛИЩЕ ПРОФЕСОР НИКОЛАЙ РАЙНОВ
Друго


СДРУЖЕНИЕ ЧАСТНО СРЕДНО УЧИЛИЩЕ ПРОФЕСОР НИКОЛАЙ РАЙНОВ

За компанията
ЧСУ „Николай Райнов“ е първото валдорфско училище в България. За нас това означава много – връзка с цялата световна мрежа от такива училища; възможности всяка година учителите ни пътуват и да наблюдават работата на свои колеги в Германия, Великобритания, Холандия, Италия; специално внимание и подкрепа от международните валдорфски институции за прилагане на принципите на педагогиката по най-добрия начин. 
Бидейки част от одобрената от МС мрежа от иновативни училища в страната ние имаме за цел да помогнем за развитието на цялостната образователна система като сме отворени за наблюдението и проследяването на резултатите от прилагането на педагогиката и принципите на организация на самото училище. 
Училището е организация с идеална цел в обществена полза. Въпреки, че сме частно училище не формираме печалба от дейността си. За нас то не е бизнес инициатива, а образователна институция, чиито успех ще усетим след време всички. Затова учителите и родителите, които са част от училището разбират, че изцяло от нас зависи успеха или неуспеха на промяната, която всички искаме да видим в образователната система.
Ущилището няма претенции за елитарност и изключителност, нито бариери за приемане на деца. Целта ни е да показваме, че децата в училище могат да растат с усещане за свобода, собствена значимост, ученето може да е цялостно и с практическа приложимост, най-важното – процесът на учене да прави децата любопитни и готови за нови знания. Взаимодействията им с учителите и начина на организация на училището и въвлечеността на родителите им помагат да развиват и социалните си умения и постепенно да свикват да имат активна позиция, която да изразяват конструктивно. Все прости и важни неща, които всяко училище и всяка образователна система трябва да дава. 
Кариера в компанията
Валдорфското училище може да бъде чудесно място за работа. Или пък трудно. Зависи какво сте склонни да му дадете...
От всички колеги в училището очаквайте да получите свобода и толерантност към грешките, защото всички от тях се учим. Очаквайте също възможността сам да си свършите работата, а не някой непрекъснато да ви контролира и да ви поучава.
Всеки ще очаква от вас да имате отношение и позиция не само за нещата, които вие правите, а и за нещата, които другите правят. Всеки от нас иска да утре да бъде по-добър и иска да разчита на вас за това.
Контакти
СДРУЖЕНИЕ ЧАСТНО СРЕДНО УЧИЛИЩЕ ПРОФЕСОР НИКОЛАЙ РАЙНОВ
ЕИК: 175842052
Адрес: София, Лозенец, ул. Горски Пътник №44
Телефон: 087 7300 522
 www.waldorf.bg
Искам да получавам известия за новите обяви от СДРУЖЕНИЕ ЧАСТНО СРЕДНО УЧИЛИЩЕ ПРОФЕСОР НИКОЛАЙ РАЙНОВ по имейл. Email:  
Всички обяви на СДРУЖЕНИЕ ЧАСТНО СРЕДНО УЧИЛИЩЕ ПРОФЕСОР НИКОЛАЙ РАЙНОВ
08.09.20 София; Заплата от 750 до 800 BGN (Нето)
03.09.20 София; Заплата 600 BGN (Нето)
31.08.20 София; Заплата 600 BGN (Нето)
1 - 3 от 3
Корпортивен профил на СДРУЖЕНИЕ ЧАСТНО СРЕДНО УЧИЛИЩЕ ПРОФЕСОР НИКОЛАЙ РАЙНОВ в Jobs.bg. ©2020