АЛФА БЕСТ ЕООД
Маркетинг/Реклама/ПР, Търговия


АЛФА БЕСТ ЕООД

За компанията

АЛФА БЕСТ ЕООД е иновативна компания в областта на интернет технологиите и онлайн рекламирането. Спектърът от услуги, които извършваме изцяло покрива нуждите и потребностите на българските фирми търсещи представяне на дейността си в интернет пространството. Качесвото и коректността при доставянето на услугите създават дълготрайни отношения с нашите клиенти и партньори.

Приоритет в работата на АЛФА БЕСТ ЕООД е да предостави цялостни и трайни решения, осигуряващи качествено представяне в световната мрежа. Широкият диапазон от услуги позволява създаването на подходяща рекламна стратегия за всяка една фирма, съобразена със спецификите на дейността и бранша и.

Ние високо уважаваме нашите клиенти и знаем, че те винаги трябва да получат най-доброто. Нашите клиенти са уникални за нас, затова и подходът ни към тях е такъв!

Кариера в компанията
АЛФА БЕСТ ЕООД дължи своите успехи и качеството на предлаганите си услуги на своя човешки ресурс!

Ние изключително много ценим нашите служители и знаем, че те винаги трябва да са мотивирани и да могат да разчитат на нас.

Младият и свеж екип създава една приятна и спокойна работна среда, а отговорността и коректността в работните взаимоотношения, както и различните мотивационни програми правят АЛФА БЕСТ ЕООД подходящото място за дългосрочно развитие.
Контакти
АЛФА БЕСТ ЕООД
ЕИК: 202385842
Адрес: гр. София, кв. Гео Милев, ул. Гео Милев 15
Телефон: 0988347171
 www.alfahosting.bg
Искам да получавам известия за новите обяви от АЛФА БЕСТ ЕООД по имейл. Email:  
Всички обяви на АЛФА БЕСТ ЕООД
21.09.20 София
1 - 1 от 1
Корпортивен профил на АЛФА БЕСТ ЕООД в Jobs.bg. ©2020